Gå til hoved-indhold
Tur

Bettina Aller tager duelighedsbevis før Stillehavstur

Bettina Aller og familie vil sejle ud til Stillehavet og tilbage igen, og vil være væk i et års tid. Enten vil hun købe eller leje en 100 fods båd.

Af Troels Lykke |

Bettina Aller, 49, eventyrer og mediedirektør i Aller-koncernen, er i gang med at gøre klar til sit næste store eventyr.

Hun vil stikke til søs med mand, to teenagebørn og sine tvillingedrenge på snart to år til august. Men først skal de lige finde en båd og en kaptajn, der kan hjælpe med at realisere drømmen.

Planen er at sejle ud til Stillehavet og tilbage igen, og de regner med at være væk i et års tid. Det sker til sommer da datteren Emily skal lige være færdig med 9. klasse først, og Christopher på 18 skal gøre gymnasiet færdigt.

Sammen med familien er hun nu i gang med at tage duelighedskurser i sejlads og førstehjælp.

Eje eller leje 100 fods båd

-Lige nu er vi igang med at finde et skib og har ikke rigtig besluttet os for, om vi skal købe eller leje det, siger Bettina Aller.

Inden turen kan blive en realitet, skal der findes en kaptajn, der skal hjælpe med at tilrettelægge turen og finde den rigtige båd på 100 fod, hvor der også skal være plads til fire venner udover Aller-familien på seks personer.

Kilde B.T.

content-loader
content-loader
content-loader