Gå til hoved-indhold
Jimmy vil bl.a. fortælle om sine oplevelser på alverdens have og om planlægning og forberedelse af Ocean Crossing.Tur
Jimmy vil bl.a. fortælle om sine oplevelser på alverdens have og om planlægning og forberedelse af Ocean Crossing.

Kendt forfatter Cornell fortæller om Ocean Atlas

Jimmy Cornell, en af verdens mest rutinerede langturssejlere og forfatter til 20 tursejlerbøger, kan du møde på Både i Bella, der starter fredag 24. februar.

Af Troels Lykke |

Den verdenskendte langturssejler Jimmy Cornell har tilbagelagt over 200.000 sømil igennem sine mere end 38 år på vandet og han har skrevet flere end 20 bøger om sejlads på de syv verdenshave.

Den 26. februar holder han foredrag på årets bådudstilling i Bella Center.

Det er Foreningen til Langturssejladsens Fremme (FLTF) og Dansk Sejlunion, der sammen med Både i Bella har etableret kontakten til Jimmy Cornell:

"Vi er rigtig glade for at have sikret os besøg fra Jimmy Cornell. Jimmy er en af tursejladsens helt store koryfæer og en af dem, der har gjort en stor forskel for andre tursejlere med sine mange initiativer, som for eksempel hjemmesiden
www.noonsite.com, der er en af de vigtigste internationale infosites for
langturssejlere eller det kendte og populære ARC - Trans Atlantic Rally, hvor sejlere, der ønsker at gennemføre en transatlantisk overfart, sejler sammen i løs konvoj. Hvert år deltager flere end hundrede familiebåde på turen fra Las Palmas på Gran Canaria til Rodney Bay på St. Lucia i Caribien," fortæller formand for FLTF, Karsten Pennov.

Nyopdaterede Ocean Atlas

Han forklarer videre:

"På Både i Bella vil Jimmy fortælle om sine mange oplevelser på alverdens have og om planlægning og forberedelse af Ocean Crossing samt præsentere sit nye og nyopdaterede Ocean Atlas. Så der er meget for de besøgende at se frem til."

Jimmy Cornell har sejlet jorden rundt flere gange, og han har desuden sejlet ved Antarktis i syd og Alaska i nord.

Kendt bog: World Cruising Routes

De mest kendte af hans bøger er World Cruising Routes samt World Cruising Handbook, som begge er at finde i langtursejlerbåde verden over.

Jimmy Cornell går på scenen søndag den 26. februar kl. 14.00 i Bella Center.

Både i Bella afholdes den 24.-26. februar og 1.-4. marts 2012.

content-loader
content-loader
content-loader