Gå til hoved-indhold
Den nye formand for Kaløvig Bådelaug, Niels Frølund, er også Bestyrelsesformand for Sailing Aarhus. Foto: ACTIVE instituteSejlklubber
Den nye formand for Kaløvig Bådelaug, Niels Frølund, er også Bestyrelsesformand for Sailing Aarhus. Foto: ACTIVE institute

Ny ledelse i Kaløvig Bådelaug

Efter en periode på mere end 3 måneder, hvor Kaløvig Bådelaug reelt har stået uden bestyrelse, valgte medlemmerne på den netop overståede ekstraordinære generalforsamling nye personer på flere nøgleposter.

Af katrine bertelsen |

Det nye hold består af Niels Frølund (formand), Povl Friis (næstformand), Lisa Kjeldsen (kasserer) og Lars Kilt (havneudvalgsformand) skal således sammen med klubbens udvalgsformænd stå i spidsen for klubben.

Den ekstraordinære generalforsamling blev afviklet i en meget positiv ånd og god stemning. Der er ingen tvivl om, at alle tilstedeværende medlemmer står bag det nye hold og har tillid til at alle bestyrelsesmedlemmer vil arbejde ansvarligt og fremadrettet til gavn for klubben og sejlsporten.

Niels Frølund har i mange år været et meget aktivt medlem af bådelauget og har i tidens løb beklædt mange udvalgsposter, senest som formand for regattaudvalget. Niels er tillige formand for Sailing Aarhus.

Povl Friis, der bl.a. har været formand for den danske Europajolle klub og meget aktiv i Kaløvigs ungdomsafdeling, sejler i dag tursejlads i sin Kaskelot. Povl kender således sejlsporten fra elite til bredde.

Lisa Kjeldsen har sejlet i hele sit liv og har tidligere været aktiv i Sejlklubben Bugtens bestyrelse. I dag sejler sønnen Christian Zoom8 i Kaløvig. Lisas mand arbejder med sejlsportsferier. Sejlsporten er således en udpræget del af familien Kjeldsens dagligdag.

Lars Kilt har sejlet hele livet. I de seneste 3 år har Lars og Lene boet ombord på deres Bavaria 49’er ”Momo”. Lars kender derfor dagligdagen på havnen rigtig godt. Når der afvikles store stævner i klubben, finder sejlerne ofte ”Momo” i styrbord ende af startlinjen.

På den ekstraordinære generalforsamling fremlagde bestyrelsen sine visioner for fremtiden hvor nøgleordene i punktform er:

  • at sikre en stabil udvikling af vore aktiviteter i Kaløvig Bådehavn og skabe værdiggrundlag for vores samarbejdspartnere og sponsorer
  • fortsat at skabe de bedste rammer for sejlsport i alle aldre og støtte talenterne i de internationale klasser
  • fortsat fokus på at drive det nationale træningscenter under Dansk Sejlunion
  • at skabe endnu mere glæde ved sejlsporten og sejlerlivet i Kaløvig
  • et fremadrettet samarbejde med vores naboklubber i Sailing Aarhus, Dansk Sejlunion og andre interesseorganisationer.
content-loader
content-loader
content-loader