Gå til hoved-indhold
M/S Selandia sank ved Japan i 1942, efter at have sejlet på et rev. Foto: selandia100.dkSejlklubber
M/S Selandia sank ved Japan i 1942, efter at have sejlet på et rev. Foto: selandia100.dk

Hvad laver din klub i vinter?

Sæsonen lakker mod enden, og mange klubber og kredse har spændende vinterarrangementer på bedding. Svanemøllekredsen lægger ud med en aften om filmproduktion til søs.

Af katrine bertelsen |

- Vi har i år valgt at starte Svanemøllekredsens vinterarrangementer med en aften, hvor vi får et tæt indblik i maritime film produktioner, fortæller Ole Brock Lauritzen, Melges24-sejler og med i arrangementsudvalget i Svanemøllekredsen.

Kapsejler og Filmproducent Anders Dylov (Matcher 31 sejler) kommer og fortæller om, hvordan han og hans medarbejdere i Chroma Film tøjler det blå element og får det omsat til levende billeder. At optage til søs er en kunst i sig selv, alle dimensioner er i spil!

Anders Dylov vil bl.a. vise en fil om VM i Melges24 fra år 2002 og filmen om M/S SELANDIA, der gik på et rev ved Japan i 1942, brækkede i to dele og sank. Skibet har 100 års jubilæum i år.

Hvornår: onsdag d. 28 november kl.19
Hvor:
Sejlklubben Københavns lokaler, Sundkrogskaj 19, 2100 Kbh. Ø

Mest om kapsejlads

Ole Brock Lauritzen fortæller, at ambitionen er at holde et arrangement hver den sidste onsdag i måneden, og emnerne er nok mest kapsejladsorienterede.

Arrangementet er fortrinsvis for Svanemøllekredsens medlemmer og deres gæster. Det vil være muligt at få øl, vand, kaffe og the.

Har din klub eller kreds et spændende arrangement, hvor der er plads til andre end klubbens medlemmer, så skriv om det i kommentarfeltet eller skriv til katrine@minbaad.dk

content-loader
content-loader
content-loader