Gå til hoved-indhold
Svanemøllekredsens onsdagsmatcher har potentiale til at blive endnu større. Foto: Katrine BertelsenKapsejlads
Svanemøllekredsens onsdagsmatcher har potentiale til at blive endnu større. Foto: Katrine Bertelsen

Find din gast/skipper i Svanemøllekredsen

For at få så mange både på vandet som muligt, tager Svanemøllekredsen nu konsekvensen og arrangerer et heldages netværksmøde, så gaster og skippere kan finde hinanden.

Af katrine bertelsen |

Svanemøllekredsens onsdagskapsejladser starter snart. For at få så mange både på vandet som muligt, holder kredsen netværksdag lørdag den 4. maj 2013 kl. 10.

Som optakt til de ugentlige onsdagssejladser inviterer Svanemøllekredsen til ”NETVÆRK TIL SØS” – et sted hvor både kan møde mandskab, og mandskab kan møde både.

- Sejlsport handler i høj grad om fællesskab. Vi står foran en ny sæson hvor vi skal have så mange både og så mange sejlere på vandet som muligt, siger Charlotte Andersen, kapsejladsansvarlig i Svanemøllekredsen.

- Vi ved, at der findes bådejere som mangler mandskab og at der findes både nye- og erfarne sejlere, der mangler både at sejle på. Det er det ”match” vi vil forsøge at hjælpe til med ved at afholde ”NETVÆRK TIL SØS” inden sæsonen for alvor går i gang, fortæller Charlotte Andersen.

Program for dagens NETVÆRK TIL SØS

Lørdag den 4. maj 2013 kl. 1000

  • Kl. 10 - 10.15: Fælles morgenmad og Briefing i Sejlklubben København
  • Kl. 10.15 - 11. ”Hvad er successen ved det gode teamwork”? v/ Peter Wolsing, Dansk Sejlunion. Udlevering af ”Teamwork/test øvelser”
  • Kl. 11.-11.30: ”NETVÆRK TIL SØS” starter. Bådejere kan annoncere deres gastebehov, og Gaster kan annoncere deres bådbehov. OBS: Liste laves
  • Kl. 11.30: På vandet + rollefordeling + træning (frokost på vandet)
  • Kl. 13.30: Start en let kapsejlads.
  • Kl. 16: I havn
  • Kl. 1700: Evaluering + grill og hygge

Arrangementet er gratis, men på grund af forplejningen er det vigtigt at I tilmelder jer! Tilmeldingen er bindende og der vil blive opkrævet 250 kr. hvis man udebliver.

Tilmelding skal ske til: Charlotte@kas.dk

TILMELDING SENEST 27. April 2013

Læs mere om onsdagsmatcherne på Svanemøllekredsens hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader