Gå til hoved-indhold
Lørdagen startede stille til EM i Aarhus. Foto: Troels Wester-FischerKapsejlads
Lørdagen startede stille til EM i Aarhus. Foto: Troels Wester-Fischer

To og en halv sejlads til EM for Yngling

Først en udsættelse, derefter en opgivelse. Vinden drillede også i dag til Youth EM for Yngling i Aarhus.

Af katrine bertelsen |

Baneleder, IRO, Troels Wester-Fischer startede dagen med en udsættelse. Kl.12 gik dommerbåden på vandet, og kl.13 gik starten på dagens første sejlads. Vind var der ikke meget af, og den var springende. Men sejladsen blev gennemført.

Dagens 2. sejlads nåede lige at komme i gang for alvor, da vinden lagde sig og et vindspring på 90 grader ødelagde sejladsen.

- Jeg var nødt til opgive den, siger Troels Wester, det var ikke fair sejlads, selv om de tre forreste både klagede lidt.

Dermed er scoren lidt bedre end fredag, hvor der blev gennemført halvanden sejlads.

- Jeg har aldrig været ude for at skulle opgive sejladser to dage i træk, lyder det fra Troels Wester. Så lad os håbe på nogle gode sejladser søndag.

Vindspringet blev på hele 180 grader, og med det kom der god stabil vind. Banen blev hurtigt rykket til en ny position og dagens 3. sejlads blev gennemført i 4-5 ms.

Lukas Lier, Konrad Floryan og Emil Max Møller fra Hellerup Sejlklub ligger på en foreløbig 1.plads. I morgen skulle der komme lidt mere vind, og Troels Wester der håber på at gennemføre 2-3 sejladser.

Deltagerne til Open EM for Yngling er begyndt at dukke op, og havnen er ved at være fyldt op. Otte til ti både har været på vandet i dag, for at træne, og målingerne er i fuld gang. Søndag eftermiddag er der tune-up sejladser for deltagerne til EM. Open EM for Yngling starter for alvor mandag.

Resultaterne kan du se her.

content-loader
content-loader
content-loader