Gå til hoved-indhold
God vind og noget diset til 1. dag på Open EM for Yngling: Foto: Louise Lander/Sailing AarhusKapsejlads
God vind og noget diset til 1. dag på Open EM for Yngling: Foto: Louise Lander/Sailing Aarhus

EM for Yngling: Hollandsk føring

Hollænderne Sander Zwanenburg, Diederik Kuiters og Reinier Tromp ligger efter dagens tre sejladser på en 1.plads. Men Danmark er i hælene, med tre både i top fem, hvor de unge dominerer.

Af katrine bertelsen |

Efter tre sejladser i pæn vind ligger Holland forrest, med DEN 199 Lukas Lier, Konrad Floryan og Emil Max Møller på en 2.plads og og DEN 203 med Mikkel Winston, Frederik Løppenthin og Tobias Nittegaard på en tredjeplads.

Hhv. på 4. og 5. pladsen ligger præsidenten for Ynglingeklubben svenske Mathias Dahlström skarpt forfulgt af DEN 195 Frederik Zafiryadis, Hans-Christian Rosendahl og Lars-Peter Rosendahl.

Det lokale hold fra Marselisborg DEN 207 Rasmus Bjerre Knudsen, Anders Bigum Johansen og Emilie Popp ligger nummer seks.

Ovenpå de forrige dages svage vind, kom der til gengæld rigeligt i dag.

Baneleder IRO Troels Wester-Fischer kan fortælle om en god dag på vandet i 8-11 ms. Et enkelt vindspring i 1.sejlads gav lidt travlhed blandt stævnets officials der fik travlt med at flytte rundt på banen. Men der har ingen protester være, så det har været en god dag.

I eftermiddags var der National Party, som Schweitz, Østrig og Tyskland stod for, med små hapsere med ost, pølse, kager og snaps. I morgen er det Sverige, Holland og Australiens tur.

 

Resultaterne er ikke helt klar endnu, men de kan ses her senere.

content-loader
content-loader
content-loader