Gå til hoved-indhold
Fotograf Mick Anderson har har brugt et særligt objektiv, da han tog foto af verdensmestrene i X-35. Foto: Mick Anderson/SailingpixUdstyr
Fotograf Mick Anderson har har brugt et særligt objektiv, da han tog foto af verdensmestrene i X-35. Foto: Mick Anderson/Sailingpix

Se Elvstrøm Sails produktion på TV2

TV2 Sønderlylland har lavet et halv time langt, super indslag om sejlproduktion på Aabenraas kæmpe sejlloft. Se indslaget her.

Af Troels Lykke |

AABENRAA: I januar havde Elvstrøm Sails A/S besøg af en journalist og en fotograf, som har dokumenteret, hvordan et af verdens mest avancerede sejl bliver lavet.

Den avancerede og højteknologiske sejlproduktion bliver gået efter i sømmene i det 29 minutter lange indslag, som blev vist i programserien 'Godt arbejde'. Programmet bliver vist på TV2s regionale kanal i Sønderjylland, TV SYD.

I indslaget følger man sejlproduktionen fra tegninger i designafdelingen til de færdige sejl sendes med vognmænd til kunder i hele Europa.

Blandt Elvstrøm Sails A/S kunder er udover tusindvis af private kunder og kapsejlere også store bådværfter som Bavaria, Dufour og Hallberg-Rassy.

Ikke alle danskere eller skandinaviske sejlere har haft mulighed for at se indslaget, men det kan nu ses i sin fulde længde på Elvstrøm Sails' side på www.facebook.com/elvstromsails

content-loader
content-loader
content-loader