Gå til hoved-indhold
Mange fritidssejlere ønsker et prisbilligt og let håndterbart sejl, som er hurtigt handlet, mener Elvstrøm Sails, der lancerer Breeze Sails.Udstyr
Mange fritidssejlere ønsker et prisbilligt og let håndterbart sejl, som er hurtigt handlet, mener Elvstrøm Sails, der lancerer Breeze Sails.

Breeze Sails - nyt mærke fra Elvstrøm Sails

Der findes et signifikant marked af fritidssejlere, som ikke interesserer sig for trim, kapsejlads og fintuning af deres både, mener Elvstrøm Sails, der starter pilotprojekt.

Af Troels Lykke |

Elvstrøm Sails i Aabenraa igangsætter pilotprojekt for nyudviklet ”no fuzz” sejlmærke.

I projektperioden fra juni til september vil Elvstrøm forhandlere i Norge, Danmark og England, tilbyde det nye sejlmærke Breeze til deres kunder. Noget Jens Lautrup fra Breeze Sails står i spidsen for.

Elvstrøm Sails er konstant på udkig efter nye metoder og teknologier til at fremstille det perfekte sejl til den enkelte sejler, båd, yacht og til alle vindforhold. 

For at opnå dette kommer designerne hos Elvstrøm Sails tættere på kunderne end de gør hos noget andet sejlmærke. 

Ved at lytte til feedback fra sejlerne, har Elvstrøm Sails teamet opdaget, at der findes et signifikant marked af fritidssejlere, som ikke interesserer sig for trim, kapsejlads og fintuning af deres både. 

Der er sejlere, som bruger deres både som rent fritidsudstyr i forbindelse med fiskeri, sportsdykning, svømning eller blot som et hyggeligt indslag ved deres sommerhus. 

Disse kunder går ikke op i om sejlet har den optimale form eller minimale vægt. De ønsker et prisbilligt og let håndterbart sejl, som er hurtigt handlet.

Breeze – “no fuzz” alternativet i Elvstrøm Sails kvalitet
”Breeze sejl er ikke lav kvalitet eller billigt”, forklarer Espen Kamperhaug, salgsdirektør hos Elvstrøm Sails. 

”Breeze tilbyder det perfekte sejl til den perfekte pris til fritidssejlere. De er designet til at have lang levetid og passe perfekt til både med begrænset trimudstyr”, fortsætter Kamperhaug. 

Ikke desto mindre er det et kvalitetsprodukt, designet og produceret i Europa af Elvstrøm Sails.” 

Hovedforskellen mellem højkvalitetssejlene fra Elvstrøm Sails og Breeze er markedsfokus. Fordi Elvstrøm Sails sejlene er designet til at have lang levetid, være hurtige og lette, bruges hightech dugtyper og EPEX® membraner til dem og de er designet sådan, at perfekt trim af rig og sejl vil give høj fart, fortæller firmaet i Aabenraa.

Breeze tilbyder sejl, som købes så let, som at knipse med fingrene. Kunderne kan bestille Breeze på internettet. Et online måleskema muliggør, at kunderne kan bestille sejl, der passer nøjagtig til deres båd, fortæller Elvstrøm Sails til pressen.

Breeze pilotprojekt på udvalgte markeder
I perioden juni til september kører Elvstrøm Sails et udvidet forsøg på tre forskellige markeder. 

Elvstrøm forhandlerne i Norge, Danmark og England vil tilbyde Breeze til potentielle kunder.

”Vi har valgt disse tre markeder, fordi vi ved, at sejlads og det at eje en båd, er del af kulturen i disse lande. Så det virker naturligt, at markedet af rene fritidssejlere er særligt stort der.” Efter en succesfuld forsøgsperiode vil Breeze blive præsenteret for offentligheden under dette års Hanseboot i Hamborg.

Om Elvstrøm Sails:
Elvstrøm Sails blev grundlagt i 1954 af den firdobbelte OL guldvinder Paul Elvstrøm. I 2011 havde Elvstrøm Sails en omsætning på 53,4 mill. kr. og 74 ansatte. Dette gør Elvstrøm Sails til Europas største sejlloft. Omkring 75 procent af produktionen går til eksport.

Jens Lautrup
BREEZE SAILS

Tel. 7333 4408
jel@breeze-sails.com
www.breeze-sails.com

content-loader
content-loader
content-loader