Gå til hoved-indhold
HKH Prins Henrik skød fredag en Match Race dyst mellem matroser fra Kongeskibet Dannebrog i gang. foto: Jess AndersonKapsejlads
HKH Prins Henrik skød fredag en Match Race dyst mellem matroser fra Kongeskibet Dannebrog i gang. foto: Jess Anderson

Royalt besøg i Middelfart

Match Racing Denmark i Middelfart fik fredag besøg af HKH Prinsgemalen, der skød en sejlads i gang mellem dystende matroser fra Kongeskibet Dannebrog.

Af katrine bertelsen |

Kongehuset og sejlsport. To ting, der i Danmark uvægerligt er tæt knyttet sammen. Alting var derfor "lige i øjet", da HKH Prinsgemalen i dag skød matchracesejladsen mellem dystende matroser fra Kongeskibet Dannebrog i gang i Fænøsund ud for Middelfart Marina i forbindelse med Kongehusets officielle besøg i byen. Det skriver Match Racing Denmark i Middelfart, i en pressemeddelelse.

Spændende snak med Prinsgemalen

- Vi har set frem til og glædet os rigtig meget til i dag, hvor HKH Prinsgemalen skulle komme på besøg, fortæller Jens Henrik Lund, der er CEO hos Match Racing Denmark. - HKH Prinsgemalen udviste stor interesse for vores arbejdsfelt, og det har været en stor oplevelse, siger han.

Portvin til vinderne

Det royale besøg kulminerede, da HKH Prinsgemalen skød matchracet mellem tre hold af matroser fra Kongeskibet Dannebrog i gang, godt udstyret med et starthorn. 

Til at begynde med var der let til frisk vind, men hen imod slutningen af sejladsen, løjede den desværre af. Det betød, at sidste sejlads af tre blev meget stille. HKH Prinsgemalen fulgte dysten med stor interesse fra land og udlovede en præmie på portvin til det vindende hold. 

Kilde, Pressemeddelelse: Match Racing Denmark i Middelfart

content-loader
content-loader
content-loader