Gå til hoved-indhold
Morten Lorenzen, tv., formand for minbaad.dks bestyrrelse og meningsdanner her på siden, står her med direktør Jens Henrik Lund i Middelfart i går.Kort Nyt
Morten Lorenzen, tv., formand for minbaad.dks bestyrrelse og meningsdanner her på siden, står her med direktør Jens Henrik Lund i Middelfart i går.

Morten Lorenzen arbejder nu for Match Racing Denmark

Match Racing Denmark, der årligt har 7.500 sejlere på vandet, indgår samarbejde med tidligere direktør for KDY, Morten Lorenzen, for bl.a. at styrke centerets kommercielle profil.

Af Troels Lykke |

Morten Lorenzen har igennem sin lange karriere, bl. a. indenfor sejlsport og IT branchen, arbejdet kommercielt og strategisk, og den erfaring skal være med til løfte Match Racing Denmarks profil, til gavn for sejlsport i hele landet.

Siden Match Racing Denmarks start i 1996 har centeret, der består af 5 sejlklubber i Trekantsområdet, gået fra succes til succes, og skal i 2013 bl.a. afholde Nations Cup Grand Final i Matchrace til august.

Udover afholdelse af større og mindre kapsejladsevents, gennemfører MRD også en lang række firmasejladser og havde i 2012 mere end 7.500 gæster ude at sejle med centerets 17 sejlbåde (DS37'ere og Match 28'ere)

Jeg brænder for konceptet

"Det glæder mig meget at skulle arbejde sammen med besætningen i Match Racing Denmark, og jeg ser frem til at kunne aktivere mit store netværk rundt i landet. Jeg brænder for at give folk oplevelser på vandet, og MRD har et forrygende koncept, som sagtens tåler at blive bragt videre ud i landet" udtaler Morten Lorenzen, der bl.a. har arbejdet med at udvikle matchrace konceptet på internationalt plan i den internationale sejlsportsfederation ISAF og arbejdet som direktør for Kongelig Dansk Yachtklub i en årrække".

"Siden jeg stoppede hos KDY i 2010, har jeg tænkt meget over, hvad jeg skulle bruge mine kræfter på, når det drejer sig om sejlsport, og Match Racing Denmark ligger lige til højrebenet for mig. Jeg har kendt centeret siden deres start i 1996, og forstår koncepterne til fulde. MRD er klar til at udvikle sig fra det fremragende stadie, de befinder sig på, og jeg er klar til at give det min fulde opbakning."

Glad for Mortens ideer

Match Racing Denmarks daglige leder, Jens Henrik Lund:

"Vi er meget stolte over at kunne tiltrække en kapacitet som Morten til vores center og ser frem til samarbejdet, som uden tvivl vil bringe os videre i forhold til vores ønsker om at arbejde nationalt med vores koncepter. Morten's ideer og tanker omkring udviklingen af vores sport og koncepter, ser vi frem til at få sat i system hos os.

Match Racing Denmark har i flere år leveret firmaevents i hele Danmark, og med Morten om bord forventer vi selvfølgelig, at denne aktivitet øges, men samtidig styrker det også vores fokus og aktiviteter i Trekantområdet.

Besøg Match Racing Denmark på bådmessen "Boatshow 2013" i Fredericia fra d. 1. til d. 3. marts. Søndag d. 3. marts vil Jens Henrik Lund og Morten Lorenzen være at finde på messe stand 4300.

7.000 gæster årligt
 
Med 17 matchracebåde og mere end 7.000 gæster årligt, er Match Racing Denmark i dag Danmarks førende og største matchracecenter. Centret er etableret i et tæt samarbejde mellem sejlklubberne i Horsens, Vejle, Fredericia, Middelfart og Kolding for at styrke dansk sejlsport.

Hovedcenteret ligger i Middelfart - centralt placeret midt i landet og ud til farvandet ved Lillebælt. Området byder på sikker, varieret og udfordrende sejlads samt flotte naturoplevelser.

content-loader
content-loader
content-loader