Gå til hoved-indhold
Mads Kolte-Olsen har ikke egen båd, men vil meget gerne gaste på en større båd. Foto: Dansk Sejlunion/Joakim RechnitzerKort Nyt
Mads Kolte-Olsen har ikke egen båd, men vil meget gerne gaste på en større båd. Foto: Dansk Sejlunion/Joakim Rechnitzer

Professionel generalsekretær til DS

Det er en moderne leder Dansk Sejlunion har valgt til posten som generalsekretær. For Mads Kolte-Olsen er anerkendelse et af nøgleordene. Og så vil han gerne gaste.

Af katrine bertelsen |

På et pressemøde i Dansk Sejlunion blev den nye generalsekretær præsenteret for den danske bådpresse. Og det virker som om at Sejlunionen har fået en tiltrængt saltvandsindsprøjtning i Mads Kolte-Olsen.

Mads Kolte-Olsen ser glad ud, og der går da heller ikke mange minutter før man fornemmer, at her er vist det som Dansk Sejlunion har trængt til i lang tid: En moderne leder, med venlighed, engagement og ikke mindst styrke til at gennemføre det, han sætter sig for.

At skabe værdier

- Vi skal levere en ydelse og skabe værdier, der giver mening for klubberne og den enkelte, siger Mads Kolte-Olsen, og fortsætter. - Vi skal være opsøgende og afsøgende, og være gode til at anerkende de gode løsninger, og formidle dem videre, så alle kan få glæde af erfaringerne.

Mads Kolte-Olsen arbejder med en formel der hedder ambitioner, forenkling og holdånd/ledelse, hvor et af kodeordene er anerkendelse.

- Drivkraften i det frivillige arbejde er, at det giver mening for den enkelte og klubberne, konstaterer Mads Kolte-Olsen, og det er de drivkræfter vi skal arbejde med, og der vi skal vise vores værd.

Svigtende medlemstilgang

Mads Kolte-Olsen kommer til Dansk Sejlunion med en medlemssucces i tasken. Han har i de fem år han sad hos Det Danske Spejderkorps, øget medlemstilgangen med 13%. Om han også kan vende udviklingen i Sejlunionen står endnu åbent.

Savner du en gast?

Mads Kolte-Olsen er meget nysgerrig efter at tjekke miljøet ud. Han har ikke været aktiv sejler siden han var 20 år, og egen båd kommer ikke på tale lige med det første.

- Jeg drømmer om at gaste på en større båd, så er der nogen derude der har en åben gastemulighed, så er jeg frisk, slutter Mads Kolte-Olsen. 

Mads Kolte Olsen tiltræder jobbet d. 21. januar 2013.

Du kan læse artiklen i sin fulde længde i næste nummer af BådNyt.

content-loader
content-loader
content-loader