Gå til hoved-indhold
Efter onsdagens første race sprang vinden, så der gik lidt tid med at lægge banen om. Foto Per Heegaard/Sailing AarhusKapsejlads
Efter onsdagens første race sprang vinden, så der gik lidt tid med at lægge banen om. Foto Per Heegaard/Sailing Aarhus

Hellerupbåd på 2.plads til EM for Yngling

Onsdagens første race til EM for Yngling i Aarhus gik nogenlunde smertefrit. Men på grund af skiftende vind, havde flere af sejlerne svært ved få gang i sejlene.

Af katrine bertelsen |

De tre første over målmærket, blev de tre der fandt den bedste vind lige til slut. Først over mål blev den danske andenplads i båd DEN 199 fra Hellerup Sejlklub efterfulgt af nummer 2, ungdomsbesætningen med en gennemsnitsalder på under 17 år, også fra Hellerup i båd DEN 195. Ind som nummer 3 kom  svenskerne, SWE 36.

Efter første race måtte banelederen i gang med at lægge banen om i forhold til vinden, og det gik der lidt tid med ude på vandet inden dagens andet race kunne begynde. Vinden drillede fortsat, men alle gennemførte og kom på land i silende regn.

Andet race blev vundet af den hollandske båd, NED 355, efterfulgt af  tyskerne i båd GER 1 på en anden plads og den danske båd, DEN 65 fra Herslev strand Sejlklub på tredjepladsen.

På den samlede førsteplads ligger fortsat til hollænderne i NED 336 med Sander Zwanenburg, Diederik Kuiters and Reiner Tromp om bord. Andenpladsen sidder danskerne i båd DEN 199 fortsat på, mens endnu en et hollandsk crew indtager en tredjeplads i NED 355.

Onsdag aften var der Championship BBQ for alle sejlerne samt de mange frivillige hjælpere til stævnet, og i dag, torsdag, er der fridag. Alle er i godt humør trods den drillende vind i dag og mon ikke deltagerne ser frem til lidt fritid i dag…

Du kan se resultatet efter syv sejladser her

content-loader
content-loader
content-loader