Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det var ikke kun Mikkel Winston, som kæntrede, her er det vinderne som også mistede balancen. Foto: Felix Jacobsen

Huggert pokal vundet af de yngste

Taarbæk Sejlklub og Ynglinge-klubben gennemførte i weekenden Stelton Huggertpokal stævne for Ynglinge. Der var flere meget erfarne besætninger med – men de måtte erkende at næste generation for alvor slår igennem.

Af katrine bertelsen |

Vinder af Stelton Huggert pokalen i Taarbæk blev nemlig Frederik Lange og Hans-Christian og Lars-Peter Rosendahl fra Hellerup Sejlklub på førstepladsen – samme besætning som sidste weekend vandt DM på Furesøen.

Nr. 2 blev Jørgen Ring, der som vanligt sejlede med to meget unge gaster, Angus Larsen og Gustav Skydsgaard fra Taarbæk Sejlklub.

På tredjepladsen kom en "senior-besætning" med Mikkel Winston, Frederik Løppenthin og Tobias Nittegaard fra Nivå Sejlklub, som startede med en spilerkæntring i første sejlads, hvor der var over 15 m/s i pustene.

- Jeg er glad for, at Ynglingen er en robust båd. Masten var helt ned i vandoverfladen – og da vi kom op igen, så kunne vi alligevel sejle videre, siger Mikkel Winston. - Der var meget varieret vind- og strøm under stævnet – fra frisk vind lørdag til let vind søndag morgen. Det stillede store krav til såvel sejlere som baneleder Claes Thunbo Christensen, som i øvrigt er tidligere verdensmester i Yngling.

Stævneleder Anton Wester og hans team klarede udfordringerne fint og sejlerne var meget tilfreds med bl.a. forplejningen. Der var arrangeret flot middag lørdag aften og søndag blev ventetiden før præmieuddelingen udfyldt med lækre hjemmelavede håndmadder og desserter. Der var flotte placeringspræmier til top 3 og erindringspræmier til alle øvrige deltagere, sponseret af Stelton.

Gang i ungdomsafdelingen

- Med Jørgen Ring som ungdomsleder, så er der virkelig kommet skub i ungdomsafdelingen, fortæller Jens Stephensen, formand for Taarbæk Sejlklub.

-Vi er i fuld gang med at uddanne flere førere og allerede til vinter tilbyder vi navigationsundervisning til alle med Jørgen Ring".

Se resultatlisten og læs mere på Taarbæk Sejlklubs hjemmeside.

 

Fotograf Henrik Hansen, har lagt et flot billedgalleri op fra weekendens sejladser. Klik her og se billeder med bl.a. spilerkæntringer.Vinderne i flot stil med masten i korrekt position. Foto: Felix Jacobsen

Kilde: Pressemeddelelse, Taarbæk Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader