Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Mette, Charlotte og Grith. Fotos: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Vi hader altså ikke mænd - se fotos

Ordene faldt efter en onsdagssejlads i denne uge, hvor vi var med tre kvinder på en Spækhugger. Det var ikke kedeligt.

Af Troels Lykke |

34-årige gast Mette Svendsen sagde det lige ud efter vi var gået over målstregen og taget en 3. plads blandt 15 Spækhuggere, i en onsdagskapsejlads ud for Svanemøllehavnen i går.

- Vi hader altså ikke mænd bare fordi vi kun er kvinder om bord, vi kan godt li mænd og vi er ikke rødstrømper, kom det uopfordret fra Mette Svendsen.

En mand ville hurtigt tage styringen

Skipper om bord, Charlotte Andersen på den grønne Spækhugger, Søhesten fra 1972, forklarede videre:

- Det er jo bare fordi at vi kvinder er på niveau sammen, der er ikke en mand, der går ind og tager styringen og så er det hyggeligt kun at sejle kvinder sammen, tonen er mere bramfri, når der kun er kvinder på båden.

Mænd hjalp med at rigge af

Da vi kom i land blev vi omringet af tre-fire mænd, som hjalp med at rigge båden af. 

Der faldt mange hårde, sjove ord fra kvinderne, der hårdt presset fortæller, at mange mænd har hjulpet dem med at sætte Spækhuggeren i stand, en båd de købte i år.

Læs mere om besætningen og Spækhuggeren, senere i BådNyt i serien Mig og min båd, hvor vi Grith Ingerslev, Charlotte Andersen og Mette Svendsen fortæller om livet på en ældre, men velholdt Spækhugger med spritnye sejl på.

En 'glad båd'

Vi kan afsløre at vi var på en 'glad båd', da sejlerne har fået kursus af Peter Wolsing fra Dansk Sejlunion i at være positive under sejlads, det gav sjove samtaler den onsdag.

content-loader
content-loader
content-loader