Gå til hoved-indhold
Den 60-årige Carsten Breuning har Yachtskipper 1. Foto: sejlsport.dkTur
Den 60-årige Carsten Breuning har Yachtskipper 1. Foto: sejlsport.dk

Flere tilbud til tursejlere

De danske tursejlere kan se frem til flere kursustilbud, gode råd og inspiration, lyder det fra DS. Den ny turkonsulent Carsten Breuning, er blevet ansat i Dansk Sejlunion dedikeret til tursejlerne.

Af katrine bertelsen |

Fremover vil de danske tursejlere kunne glæde sig over en bredere vifte af tilbud fra Dansk Sejlunion. Det skriver sejlsport.dk

Tovholderen på de fleste af de nye initiativer kommer i fremtiden til at hedde Carsten Breuning, der havde første arbejdsdag tirsdag som ny tursejlads-konsulent i Dansk Sejlunion. Det er et led i DS Strategiplan 2011.  

Flere uddannelsestilbud

Udover at styrke kommunikationen af Dansk Sejlunions tilbud til tursejlerne kommer Carsten til at bidrage til Sejlunionens uddannelsestilbud med kursusaktiviteter målrettet mod tursejlere, bl.a. natsejlads, trim af sejl og rig, om ankring og at ligge for svaj, introduktion til sejlads og sejlads for kvinder.

Også sejlads til udvalgte destinationer, gruppesejlads, forskellige foredrag i vintermånederne og muligheden for at få rabat på udstyr er blandt visionerne.

Har du forslag til aktiviteter eller tilbud for tursejlere kan Carsten kontaktes på carsten@sejlsport.dk.

content-loader
content-loader
content-loader