Gå til hoved-indhold
Team Baadhuset ses her på udstillingen i Egå i august. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Team Baadhuset med Claus Bak og to sønner, ses her på udstillingen i Egå i august. Foto: Troels Lykke

Baadhuset udstiller Rinker, Starfisher og Saver i Fredericia

Baadhuset fra Beder ved Aarhus stiller med største setup nogensinde på bådudstilling i Messe C, der starter den 22. februar.

Af Troels Lykke |

- Vi forventer os meget af udstillingen i Fredericia hvor vi mener at vise noget af det der i øjeblikket rører sig på markedet, ligesom vi har vurderet vigtigheden i at være på de store udstillinger, hvor folk har en reel mulighed for at sammenligne hvad der findes på markedet lige nu, siger Daniel Bak fra
www.baadhuset.dk

Daniel Bak fortæller videre:

Fra Amerikanske Rinker kan den store 310EC Express Cruiser nydes, den har tidligere fået årets designpris i USA -  blandt udstyret kan bla. nævnes det geniale Axius system fra Mercruiser, som gør havnemanøvre til en leg.

Andre Rinker både der kan ses er den store Cuddy 276CC Captiva, 246BR Bowrider, samt den meget populære 200MTX Bowrider i luxustrim.

Spanske Starfisher

Som noget helt nyt vises der to både fra Spanske Starfisher, de er begge beregnet for økonomisk udenbordsmotor hvor de på udstillingen begge tilbydes med den nye Mercury 150HK Efi som rækker til +30 knob, disse både byder på mest plads i 26 fods klassen og er bygget i en særdeles lækker finish.

Nyt fra italienske Saver

- Traditionen tro, kan du se de nyeste 2013 modeller fra Italienske Saver,  som er Baadhusets bedst sælgende modelrække, de tre populære cabin modeller 590 – 650 – 690 udstilles i helt nyt trim, så de fremstår endnu mere luxuriøse end tidligere, siger Daniel Bak.

Saver er populære trailerbåde med masser af plads til særdeles rimelige priser.

Vandscootere og RIB

Baadhuset har udover hovedstanden en mindre stand hvor de helt nyudviklede Benelli vandscootere skulle udstilles, men i skrivende stund er det usikkert om de når frem i tide, istedet vil der blive udstillet Rib både fra Humber og Adventure, Baadhuset er gået ind i dette marked i 2012  grundet Rib bådenes stigende popularitet.

Som noget helt nyt vises der to både fra Spanske Starfisher i Fredericia. PR-foto

Baadhusets Daniel Bak tester her en vandscooter i Egå. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader