Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sådan ser vinderne fra Groupama ud i den virkelige etape.

Dansker gratis til Brasilien efter Volvo game-sejr

22-årige Lucas Lier, Ynglinge og matchrace-sejler fra Hellerup vinder etape i Volvo Ocean Race Game, fra Kina til New Zealand med 189.346 sejlere. 17.000 danskere 'sejler' med.

Af Troels Lykke |

Med over en times margen til nummer to vandt Lucas Lier fra Hellerup Sejlklub etapen fra Kina til New Zealand i båden Rakosi lll, i et spil hvor lidt under 17.000 danskere spiller med. 

Førstepræmien for at vinde etapen er en rejse til næste stopover i Volvo Ocean Race i Itajai, Brasilien. Vinder man hele Volvo Game venter der en Volvo til 600.000 kr.

Og for 10 euro har du rigeligt med sejl, autokurs og energibarer til at være i top 5.000.

Afgørende træk 

Til baadmagasinet.dk siger vinderen:

- Det afgørende træk var helt klart at jeg sejlede ind igennem Solomon-øerne, ligesom Telefonica og flere af de rigtige både også gjorde. På det tidspunkt lå jeg ret godt an, men ingen anden af de førende gjorde det samme som mig.

Han fortæller videre til baadmagasinet.dk:

- Jeg vidste at vejrudsigten på de kanter er upålidelig, så jeg valgte at satse på en kortere distance, og håbede at vindforholdene ændrede sig i min favør. Og det gjorde de, kan man rolig sige – da jeg kom ud i åbent hav længere syd, var jeg langt foran alle. Heldigvis gjorde jeg ingen store fejl, og holdt føringen resten af vejen.

Læs om Lucas' hold: www.teamlier.com/lucas/lucas.html

 

content-loader
content-loader
content-loader