Gå til hoved-indhold
Udstyr
Køber du båd nu, kan du når at får den klar til foråret. Foto: Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg: Køb brugt båd nu – det er billigt

Priserne i bund. Se tre både til under 100.000 kr. Svenskere og jyder køber mest, fortæller Tempo Bådsalg i Ishøj.

Af katrine bertelsen |

- Priserne er meget gunstige i øjeblikket, fortæller Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Handelsmønsteret er lidt anderledes, nu er det svenskere og jyderne, der køber både, mens sjællænderne er noget afventende.

Det er især svenskerne der nyder godt af at købe i Danmark. Den svenske krone står lidt stærkere end den danske, så svenskerne får noget for pengene, når de handler i Danmark. Og moms og told er betalt, da salget sker indenfor EU.

- Det giver en god ”rabat”, siger Henrik Jørgensen, der havde fire hold svenskere på besøg søndag, og har afsluttet et salg med to af svenskerne.

Skal være i god stand

- De klassiske både skal være i orden. Med de klassiske både menes både fra 70’erne, siger Henrik Jørgensen. Er båden ikke i tip top stand, er de svære at sælge. F.eks skal motoren skal være i orden.

Der er ikke flere både til salg, end der der været hele tiden, men priserne er stadig på vej ned. Vi har fundet tre både til under 100.000 kr, der alle er i god stand.

Sunwind 27, 1983. Kr. 99.900 (Euro 13.500)

27 fods rummelig finsk bygget familie sejlbåd med gode, rolige og stabile sejlegenskaber. Indenbords 9.5 hk diesel motor. Konstruktør Tor Sunden. Selvslående rullefok. Kahyt med bord og fem køjepladser. Pantry sektion med petroleums kogeapparat. Toiletrum. Meget sejlbåd til pengene. 

Albin Vega,1972. Kr. 72.900 (Euro 9.900)

En svensk klassiker inden for tursejlbåd i 27-fods klassen. Har vist sine evner ved besejling af Antarktisk med norsk nyviking. Dieselmotor fra 2005, rullegenua, 4 køjepladser (2 i forkahyt og 2 i salon), søtoilet, komfur og køleboks. Gode sejl og pæne hynder.

Ifér,1971. Kr. 44.900 (Euro 6.100)

Den perfekte turbåd, som kan klare alt både vejr og vind samt familien på 4. IF'eren er kendt for sine gode sejlegenskaber og bruges ofte til kapsejlads. Båden er velfungerende bl.a. med rullegenua under dæk og fine sejl fra 2008. Båden er løbende holdt ved lige bl.a. skal også nævnes sprayhood, windbrakers. Båden har fået riggen skiftet i 1985 og ruder er byttet til glas med ALU rammer.

content-loader
content-loader
content-loader