Gå til hoved-indhold
De svenske Express har altid været dominerende. Fx er Michael Collberg hurtig.Kapsejlads
De svenske Express har altid været dominerende. Fx er Michael Collberg hurtig.

DM for Albin Express med sejlere fra 4 lande

I skrivende stund er 20 både tilmeldt DM for Albin Express i Kalundborg, fortæller Hans Chr. Erbs. DM sejles i slutningen af august.

Af Troels Lykke |

- Albin Express fortsætter sin fremgang og rygterne omkring gode stævner og et stigende niveau har spredt sig. I år stiller både fra hele 4 lande til start - Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, forklarer Albin Express-sejler Hans Chr. Erbs fra Viby.

I skrivende stund har 20 både tilmeldt sig DM for Albin Express i Kalundborg og klubben regner med endnu et par tilmeldinger, inden stævnet går i gang sidste weekend i august.

- Dermed har klubben på de sidste par år, godt nok med en del både udefra, stadig sin DS-DM status intakt og ser endda ud til at samle et af de større klassebådsfelter i Danmark i år, siger Hans Chr. Erbs.

Svenskerne dominerer

Sidste år samlede et nordisk mesterskab i Horsens 29 både. Dette har gjort, at der nu også er norske både at finde på tilmeldingslisten.

- De svenske både har altid været dominerende, men en voksende interesse for båden i Danmark har gjort, at de danske både efterhånden kan følge de bedste af de svenske sejlere. Det samme gælder i Norge, hvor klassen også er voksende, siger Hans Chr. Erbs.

Klubbens hjemmeside – www.albin-express.dk
Stævnets hjemmeside - www.kalundborg-sejlklub.dk/ShowArt.aspx?id=578

 

content-loader
content-loader
content-loader