Gå til hoved-indhold
Allan Nørregaard, der her styrer 49eren over målstregen i medal race og tog bronze, skal nu sejle på Carbon3. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Allan Nørregaard, der her styrer 49eren over målstregen i medal race og tog bronze, skal nu sejle på Carbon3. Foto: Troels Lykke

OL-bronzevinder sejler transport for Carbon3 til Watski2Star

Mens Ben Ainslie tager til America's Cup-træning i USA, må de de danske helte nøjes med transportsejladser. Bank og Gitz-Johansen sejler Watski2Star i Carbon3.

Af Troels Lykke |

Carbon3 sejler i dag onsdag fra Faaborg til Helsingør for at deltage i dette års Watski2star sejlads.
 
Rorsmand på transporten onsdag er  medaljetager ved OL Allan Nørregaard som sammen med Peter Lang netop er kommet hjem fra OL i Weymouth med en bronzemedalje fra 49ér klassen i bagagen.
 
Carbon3 holdet flytter båden til Helsingør fordi holdet fredag deltager i den udfordrende kapsejladssejlads Watski2star.

En sejlads der for en båd som Carbon3 er ekstra udfordrende da reglerne for sejladsen tilsiger at bådens besætningen alene må udgøre 2 mand, hvilket stiller store krav til besætningen som  ved sejladsen vil sejles af Jesper Bank og Søren Gitz-Johansen.
 
De to skal i Watski2star alene tøjle de mange kræfter Carbon3 båden har og som til dagligt håndtere af 5-6 besætningsmedlemmer.
 
- Det vil være muligt at møde Carbon3 holdet på havnen i Helsingør fredag formiddag og igen lørdag efter sejladsens afslutning, og på havnen vil du også kunne møde flere af Carbon3´s sponsorer blandt andet ScanMarine som viser noget af det sikkerhedsudstyr de tilbyder og som Carbon3 holdet anvender, fortæller Jonas Pedersen, medejer af Carbon3.

content-loader
content-loader
content-loader