Gå til hoved-indhold
Respittabellen er i Excel format.Kapsejlads
Respittabellen er i Excel format.

Watski Two Star starter fredag

Første start på Watski Two Star går lørdag kl.11 fra Helsingør. Quantum og X²box er igen klar med taktisk oversigtskort og respittabel.

Af katrine bertelsen |

Så er det på fredag at starten går til årets Watski2Star. Turen går omkring Hesselø, til Hundested, omkring Hallands väderø tilbage til Helsingør.

Jan Hansen fra Quantum og Henrik Jørgensen x2box.dk skriver:

Igen i år har HAS & KDY gjort en del ud af arrangementet. Således vil Jonas Høgh byde velkommen på fredag og nok vise sin flotte OL sølv frem. Hvis der stik imod DMIs forudsigelser skulle komme for meget vind, er Øresundsruten klar.

Vejret i weekenden forventes at blive ganske godt, og der er rygter om få ledige pladser, så bare se at få tilmeldt jer.

Quantum og X²box er igen klar med taktisk oversigtskort og respittabel til sejladsen både baseret på en simpel Excel mode. Kortet vil også blive udleveret ved checkin som klistermærke til cockpittet.

Som noget nyt i år har vi simplificeret det taktiske kort med de vigtigste kurser og distancer. Skulle der ikke være nok vind til at genneføre sejladsen har vi naturligvis indlagt et par sømandssange i Excel modellen til festteltet på havnen i Helsingør.

Respittabellen for DH deltagerne tager udgangspunkt i den enkelte bådes måltal (DH GPH), og giver sejlerne (og tilskuerne) den nøjagtige relative respittid i forhold til alle øvrige DH deltagere ved meldepunkterne og sammenlagt.

Excel-modellerne kan udfyldes inden sejladserne, hvor man blot indtaster bådens startnummer og sejlretning ... og vupti så beregnes respittiden til samtlige andre både på banen.

Det kan anbefales at udskrive modellen inden sejladsen med både bagbord og styrbord rundt og den kan med fordel også lagres som PDF dokument til brug på smartphones/tablets - eller man kan tage PCen med om bord.

Du kan downloade den seneste model hos Quantum her 

Bemærk, at Excel-tabellerne er baseret på GPH DH måltal og deltagerlisten pr 13. august. Såfremt der kommer opdateringer vil vi forsøge at holde den opdateret.

Du kan læse mere om Watski2Star rundt på deres hjemmeside 

Du kan også besøge Dansk2Star på facebook

Vi ses på vandet

Med venlige sejlerhilsner
Jan Hansen        Henrik Jørgensen
www.sejl.dk       www.x2box.dk

content-loader
content-loader
content-loader