Gå til hoved-indhold
Udstyr

Carbon3 skal nu bruge Thrane & Thrane VHF

Danmarks hurtigste sejlbåd, Carbon3, har indgået et tættere samarbejde med den danske satellit- og radiokommunikationsvirksomhed Thrane & Thrane A/S

Af Troels Lykke |

 

Samarbejdet betyder, at teamet og mandskabet bag Carbon3 får et af markedets mest avancerede VHF radiokommunikationsudstyr stillet til rådighed.

 

”Tanken bag Carbon3 projektet har hele tiden været et ønske om at etablere et projekt, som danske leverandører til den maritime industri kan bakke op omkring og få glæde af, hvor hovedformålet er at udvikle, bygge og udruste en high-end kapsejladsbåd i verdensklasse med henblik på at udfordre en række danske rekorder” udtaler medindehaver af Carbon3, Jonas Pedersen. 

Skal bruge Sailor VHF

 

”I den henseende er Thrane & Thrane en vigtig aktør, og vi er utrolig stolte over deres tillid, [i vores projekt] og vi ser frem til at bruge de velkendte SAILOR VHF radioer i sit rette element. Efter en super sæson på vandet i 2011 og med udsigt til en endnu mere aktiv sæson 2012 er det klart, at gode radioer forbedrer kommunikationen og gør holdets hverdag meget lettere, så Thrane & Thranes sponsorat er et klart plus for holdet.”

 

Aftalen betyder, at Carbon3’s mandskab er udstyret med Thrane & Thranes vandtætte SAILOR SP3510 håndholdte VHF-radioer, mens stationære vandtætte SAILOR 6210 VHF radioer er installeret på henholdsvis holdets følgebåde samt ikke mindst i Carbon3’s rullende VIP- og showroom.

Det siger Thrane  Thrane om samarbejdet

 

”Hos Thrane & Thrane er vi naturligvis glade for, at der i Danmark arbejdes så seriøst med et grænsebrydende kapsejladsprojekt af international klasse. Ekstrem flerskrogsdesign er under rivende udvikling i disse år og Carbon3 er et levende eksempel. Vi ser frem til at følge Carbon3’s forskellige rekordjagter over de næste par år” udtaler Project- & Sponsorship Manager Thinus Svendsen, Thrane & Thrane. 

content-loader
content-loader
content-loader