Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Hestbæk og Olesen ses her på Mallorca for få uger siden.

Hestbæk og Olesen på lovende 6. plads ved EM

Ved Starbåds-EM ligger duoen sekser i et felt med 69 deltagere fra 19 nationer med placeringerne 7,2 og 11. Johnny Jensen og Jacob Groth er nr. 57. Hestbæk skriver.

Af Troels Lykke |

De to tidligere AC-sejlere Michael Hestbæk og Claus Olesen, kæmper lige nu ved EM i Starbåd i Italien og det ser fornuftigt ud, set med danske øjne.

43-årige Michael Hestbæk skriver på facebook, mandag aften: 

- I går startede vi ud i rigtig herreluft og store bølger. Lavede en 7. efter en lille smule fartproblemer på kryds men med raket fart på læns.  

- I dag sejler vi to sejladser i 2-3 m/sek. Første sejlads rammer vi stort set perfekt og bliver 2. helt oppe og trykke på tyskerne der vinder. Vi to både er over 3 min. foran feltet i mål. Fed sejlads:-)

- Dagens sidste laver vi er perfekt start midt på linien og vender ind foran med det samme, tænker nu laver vi lige en kopi af den forrige men rammer en rigtig dårlig bane og skrider ned i feltet. 

- Kommer 11 i mål nogenlunde efter en svær dag på vandet.  Der er planlagt 6 sejladser i alt.  Vi er med og gir ikke op, de kan bare vente sig :-), skriver Hestbæk fra Vallensbæk Sejlklub.

Hestbæk og Olesen har endnu ikke udtaget Starbåden til OL.

content-loader
content-loader
content-loader