Gå til hoved-indhold
På vej mod Lillebæltsbroen i Palby Fyn Cup.Kapsejlads
På vej mod Lillebæltsbroen i Palby Fyn Cup.

TV2-vejret sender direkte fra Palby Fyn Cup

TV2-vejret sender live under skippermødet fredag den 1. juni kl. 9 i Bogense. Minbaad.dk speaker til stævnets livestreaming, hvor man kan se start og sejlads i Lillebælt.

Af Troels Lykke |

- Som hovedsponsor af Palby Fyn Cup er vi glade for endnu engang at kunne byde velkommen til en forrygende tur omkring Fyn, en rigtig drengetur, hvor man kan lade skægget gro og hygge sig med gutterne, siger Bjarne Carlsen, chef hos Palby Marine i Kolding.

De første starter i Bogense går fredag den 1. juni fra kl. 11

Live streaming - minbaad.dk kommenterer
Udover TV2-Vejret sender torsdag den 31. maj og fredag den 1. juni, så vil der igen i år være muligt at følge sejladsen live på storskærm i Palby’s telt på Bogense Marina eller på www.palbyfyncup.dk under Palby Fyn Cup. 

Streamfactory står for livestreamingen og Troels Lykke fra minbaad.dk vil kommentere undervejs. Samtidig kan man følge tractrac på de deltagende både.

23. gang

Palby Fyn Cup på 138 sømil blev sejlet første gang i 1990, så i år er det 23. gang. Sejladsen har udviklet sig gennem årene og er i dag  Danmarks største distance kapsejllads.

Der sejles normalt med Fyn til bagbord, hvilket giver et fantastisk syn i Lillebælt, hvor feltet på 350 til 400 både går igennem mellem kl 15 til 18.

Tag til Middelfart fredag eftermiddag

Det er værd at lægge vejen om Middelfart fredag den 1. juni  om eftermiddagen og se noget spektakulært sejlsport.  

Rekorderne indehaves af “Angel”, en Extreme 40 flerskrogsbåd, der i 2008 kun brugte 10 timer og 7 minutter rundt, “Signal”, en 60 fods One Off båd har rekorden for enkeltskrogsbåde, sat i år 2000 med 15 timer, 28 minutter og 50 sekunder.

content-loader
content-loader
content-loader