Gå til hoved-indhold
Troels Engholm Demonstrerer hvordan det skal gøres. Foto: Troels Lykke, Minbaad.dkTest
Troels Engholm, der forhandler denne sag, demonstrerer her hvordan det skal gøres. Foto: Troels Lykke

Ny dille vinder frem – vi tester SUPsurf

Minbaad.dk har testet SUPsurfing og faldt i vandet efter to minutter, men vi anbefaler et oppusteligt, sjovt bræt, der kan ligge i båden og bruges i havnen.

Af Troels Lykke |

Troels Engholm, flerdobbelt dansk mester i kitesurf, viste på Amager hvordan SUPsurfing foregår, selv prøvede minbaad.dks udsendte at stå på det på Amager, men faldt i vandet efter to minutter, selvom det ikke virker til at være svært for sejlere..

Man kan købe et fast bræt til omkring 10.000 kroner. Det bræt vi stod på var imidlertid oppusteligt. Det koster kun 6.000 kroner og kan bæres på ryggen eller gemmes væk i bådens kistebænk.

SUPsurf er den nyeste trend og hurtigst voksende sport i surfverdenen, den startede i Californien i USA i 90erne. Navnet SUPsurf står for Stand up Paddle surf og betyder, at man står op på surfboardet og sejler sig frem med padlen.

 -SUPsurf kom til Danmark for et par år siden og mange dyrker det nu, ikke mindst kvinderne. Det tager kun en times tid at lære at få balancen. Er der bølger kan man også surfe med brættet, hvis man er træt af at padle, siger 26-årige Troels Engholm.

Troels Lykke fra minbaad.dk testede brættet men faldt i vandet efter kort tid

Brættet pustes op på få minutter.

Troels Engholms forhandling og kurser: www.supsurf.dk

content-loader
content-loader
content-loader