Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Sailing Aarhus har kun et lille bitte billede af Louise, i stedet for viser vi denne kølbåd.

Louise Lander Andersen til Sailing Aarhus

Sailing Aarhus har ansat Louise Lander Andersen som event koordinator. Hun er 25 år og har en Professions Bachelor i Sport Management.

Af Troels Lykke |

Louise har tidligere været tilknyttet Idrætssamvirket Aarhus og sideløbende været deltagende ved UEFA U-21 i Aarhus med event- og logistikplanlægning. 

I sin fritid er Louise engageret som træner og i bestyreselsarbejdet i Hasle Håndboldklub og har i den forbindelse også erhvervet sig en foreningsleder uddannelse.

Skal udføre opgaver til Tall Ships Race

Ansættelsen sker i direkte forlængelse af, at Sailing Aarhus er blevet udpeget af Aarhus Kommune og Sail Training International til at udfører opgaver i forbindelse med Tall Ships Race når de op til 150 fuldriggere og klassiske sejlskibe besøger Aarhus i 2013. 

Sailing Aarhus skal blandt andet rekruttere og træne de mange Liaison Officers der skal tilknyttes de besøgende skibe, med reference til Aarhus Kommunes TSR sekretariat og til Søværnets Operative Kommando.

Hjælper også til Soling-EM

Louise skal primært varetage opgaver i forbindelse med TSR, men vil også blive tilknyttet nogle af de øvrige events, Sailing Aarhus skal afvikle i 2012 og 2013, som eksempelvis Soling European Championship, EUROSAF hUngdoms-EM, 49er European Championship og 29er World Championship. 

Louise Lander Andersen

content-loader
content-loader
content-loader