Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Ben Ainslie har allerede vundet VM før medalrace. Foto: Mark Lloyd ©

Høgh-Christensen tæt på VM-bronze i Finnjolle

Hvis Jonas Høgh-Christensen er blandt de fire bedste i medalrace i morgen i England, er bronzen hjemme, lige nu er han på en 3. plads. Ben Ainslie har allerede vundet guld for 6. gang.

Af Troels Lykke |

Jonas Høgh-Christensen sluttede de indledende VM-sejladser med sin to dårligste placeringer og avancerede sammenlagt.
 
Den danske eksverdensmester er nummer tre, når finnjollesejlerne i morgen udfor Falmouth afvikler deres medalrace, men avancementet til medaljeplaceringen skabte Jonas Høgh-Christensen i den første af dagens tre sejladser, hvor han blev nummer to og sammenlagt rykkede frem som nummer tre. Det skriver politiken.dk.

Kun mulighed for bronze 

Placeringer som 18 og 17 i de to følgende sejladser betød kun, at afstanden til Ed Wright på andenpladsen blev for stor til at indhente i den afsluttende finale med deltagelse af de ti bedste.
 
Her skal Jonas Høgh-Christensen være blandt de fire forreste for selv at sikre sig endnu en VM-medalje til samlingen, der i forvejen tæller guld i 2006 og 2009 samt bronze i 2008. 

Ben Ainslie fra England har været knusende overlegen og allerede inden medalrace er en suveræn verdensmester - igen - for 6. gang.

Jonas Høgh-Christensen har fundet formen tæt på OL. Foto: Mark Lloyd ©  Se også video fra stævnet.
 

content-loader
content-loader
content-loader