Gå til hoved-indhold
Her kan man fremover se Dufour og Bavaria-både, få kilometer fra Aarhus centrum. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Her kan man fremover se Dufour og Bavaria-både, få kilometer fra Aarhus centrum. Foto: Troels Lykke

Floor Marine flytter fra Egå til ny udstillingshal i Risskov

Fremover kan man se Bavaria og Dufour-både i en nyopført hal, hvor der er plads til 25-30 både. - Både skal ses i en isoleret hal, siger Michael Floor.

Af Troels Lykke |

I sidste uge var vi på besøg i Floor Marines nye hal. 1. februar flytter Floor Marine fra Egå Havn til Stokagervej 25 i Risskov, men firmaet beholder salgsbroen i Egå Havn.

Der bliver 1.200 kvadratmeter til at udstille 25-30 Dufour og Bavaria-både, men brugte både i kommision vil også blive udstillet i hallen.

300 kvadratmeter bliver til en servicehal mens et andet område bliver til salgskontor.

Allerede i dag, tirsdag, er der flyttet 12 både ind i hallen og flere er på vej.

- I dag har vi vores aktiviteter placeret på Egå Havn, men også tre andre steder, så nu slipper vi for at køre rundt. Nu samler vi det hele på et sted, samtidig bliver det til en større og bedre oplevelse at besøge os, hvor man kan gå rundt på en bro og se bådene i en permanent udstilling, siger Michael Floor, mens vi går rundt i sneen uden for den sorte hal.

Floor Marine kan blandt andet vise de nye Dufour 36 og 345 frem og den nye Bavaria 33 Cruiser, som ankom forleden på isglatte veje.

Michael Floor i Risskov foran den nye hal, hvor der stadig er håndværkere, der arbejder på at gøre hallen helt færdig. Men allerede nu er der 12 både inde i hallen.

content-loader
content-loader
content-loader