Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Warrer/Hansen kæmper her mod brødrene Toft i medalrace. Toft vandt bronze.

Warrer ærgrer sig – men har en konkurrent mindre

OM OL-udtagelsen uden Toft-brødrene, siger Warer: - Det gør det da nemmere for os, men det er også ærgerligt, at vi ikke kan presse hinanden eller afgøre det ude i vandet.

Af Troels Lykke |

OL-guldvinder i 49'er-båden Jonas Warrer er ærgerlig over, at brødrene Emil og Simon Toft Nielsen har valgt at indstille karrieren, selvom brødreparret i øjeblikket fører an i kampen om den ene danske plads ved sommerens OL i London.

»Det er muligt, at det er godt nyt for os, men vi skal ikke ændre noget i forhold til vores arbejde og måde at sejle på eller målsætning. Men jo, der er da én konkurrent mindre«, siger Warrer til ritzau, skriver politiken.dk.

»Det gør det da nemmere for os, men det er også ærgerligt, at vi ikke kan presse hinanden eller afgøre det ude i vandet. Vi troede stadig på vores chancer, uanset om de var fortsat eller ej«, siger Warrer, der danner par med Søren Hansen.

Brødrene Toft Nielsen vandt så sent som i december VM-bronze, men mellem jul og nytår fortalte de så resten af sejlerne om deres beslutning, der først officielt kom frem før weekenden.

»Det er noget af en overraskelse og svært at forstå, men det er deres beslutning. Jeg kunne ikke se mig selv stoppe i en situation som den, de var i«, siger Warrer.

Kilde: politiken.dk

content-loader
content-loader
content-loader