Gå til hoved-indhold
Kameraet tåler vand og egner sig derfor særdeles godt til sejlsportUdstyr
Kameraet tåler vand og egner sig derfor særdeles godt til sejlsport

Julegave i HD

Udviklingen af små actionkameraer er gået stærkt på det seneste. Gopro har netop lanceret nyt vandtæt HD kamera. Se også TV-indslag.

Af Rasmus Antoft |

Kamera Producenten GOPro er kommet med et nyt hjelmkamera som er resultatet af 1½ års viderudvikling af forgængeren.

Kameraet vil komme i tre forskellige versioner og bliver ikke større end det uden problemer kan ligge i håndfladen. Forskellen på modellerne er funktionerne. Den billige har færre optagelses muligheder, mindre billedsensor samt lavere opløsning.

Flere funktioner

I topmodellen får du 12 megapixel billeder og mulighed for både enkeltstående billeder, timelapse, billeder i interval (3, 5 eller 10 billeder pr. sekund), burst (30 billeder på et sekund) + meget mere

Kamerahuset har de optimeret med en flad linse, så du får bedre optagelser under og over vand.

Det er som udgangspunkt vandtæt til 60 meter. Kameraet er herhjemme flittigt brugt af mange jollesejlere til at filme deres sejlads

Selvom kameraet er blevet mindre, har GoPro valgt stadig at have samme monterings metode med skrue/fod systemet.

Det betyder at du stadig kan bruge det meste af det "gamle" GoPro og 3.parts tilbehør - det er faktisk kun det tilbehør der er specifikt til huset (silikone cover, linse, batteri, wrist housing osv.)

Med deres Wi-fi får du mulighed for live at se optagelserne på din telefon (regn ikke med mere end max 100 meter) - du kan også starte/stoppe optagelser, skifte indstillinger og vælge "mode" gennem app'en. App'en fås pt. til Android og iPhone. Husk dog at jo mere du har tilsluttet, jo mere strøm tager det også.

content-loader
content-loader
content-loader