Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Krak til Søs indeholder søkort og nyttige funktioner til søgning efter f.eks. havne, øer, overnatning, indkøbsmuligheder, produkter og tjenester i nærheden af sejlerens position

Eniros Til Søs-app vinder stor svensk mobilpris

Eniros populære app Til Søs vandt i aftes prisen som Årets Praktiske App på Mobilgalan 2012. App’en kendes i Danmark som Krak Til Søs.

 

Af Troels Lykke |

 Vi er selvsagt meget glade og stolte over Til Søs, som er en meget populær app i både Sverige, Norge og Danmark. Vi ser prisen som en bekræftelse af, at vi er lykkedes med at lave en app, der rammer fritidssejlernes behov for nem og hurtig adgang til søkort og søgning,  siger Mobile Product Manager Pernille Trolle Brøgaard fra Eniro Danmark A/S.

Den første version af Til Søs blev lanceret i 2010, og app’en har i dag ca. 190.000 brugere i hele Norden. Krak Til Søs kan hentes gratis til iPad og dækker hele det danske farvand.

Prisen som Årets Praktiske App blev uddelt på Mobilgalan 2012, der blev arrangeret af magasinet Mobil Business.

Fakta om Krak Til Søs
• Krak til Søs indeholder søkort og nyttige funktioner til søgning efter f.eks. havne, øer, overnatning, indkøbsmuligheder, produkter og tjenester i nærheden af sejlerens position.
• App’en kan gøre det nemmere at planlægge et havnebesøg, samtidig med at man kan søge efter produkter og services på Krak.
• Søgeresultater på produkter og services vises direkte i kortudsnittet med information og kursretning.
• Krak Til Søs kan bruges som supplement til eksisterende navigationsudstyr. Sejleren finder også den aktuelle vejrudsigt samt lystbådehavne i app’en.
• Med knappen ”Din position” kommer man direkte tilbage til bådens nuværende position, hvis man har kigget på andre kort.
• Hent app’en i App Store: http://itunes.apple.com/dk/app/krak-til-s-s-hd/id529470091?l=da&mt=8

content-loader
content-loader
content-loader