Gå til hoved-indhold
Seldéns prisvindende skødespil er med bak/trim funktion.Udstyr
Seldéns prisvindende skødespil er med bak/trim funktion. Spillet kom frem i 2010.

Watski lover hård kamp med Seldén-spil

Efter 33 år som distributør for Frederik Andersens Maskinfabrik, skifter Watski A/S til Seldén Deck Hardware. Palby Marine, nu med Andersen-spil, får hård konkurrence, lover Anders Jessen fra Watski.

Af Troels Lykke |

- Det har været en svær beslutning, da Andersens spil har ligget vores hjerte meget nært. Men da Frode Andersen gik bort, måtte Andersen sælges, og det mest naturlige var til Ronstan, der jo lå lige ovre på den anden side af fjorden, hvor produktion og salg i dag er samlet, forklarer Watski A/S.

Watski overtager pr. 1/1 2012 distributionen af Selden DHW og vil samarbejde med Seldén Mast i Humlebæk der bla. er markedsleder på mast og furlere.

- Vi ønsker Palby tillykke med Andersen, men garantere samtidig at de vil få hård konkurrence, ikke blot på skødespil, men også på deres primære produkt Ronstan DHW, udtaler Anders Jessen fra Watski med et smil.

Samtidig sætter han sine Andersen spil på Molichen til salg, da de naturligvis skal udskiftes til Seldéns prisvindende skødespil med unikt bak/trim funktion, forklarer Watski A/S til pressen.

Se mere www.watski.dk & www.seldenmast.com

content-loader
content-loader
content-loader