Gå til hoved-indhold
Seldéns prisvindende skødespil er med bak/trim funktion.Udstyr
Seldéns prisvindende skødespil er med bak/trim funktion. Spillet kom frem i 2010.

Watski lover hård kamp med Seldén-spil

Efter 33 år som distributør for Frederik Andersens Maskinfabrik, skifter Watski A/S til Seldén Deck Hardware. Palby Marine, nu med Andersen-spil, får hård konkurrence, lover Anders Jessen fra Watski.

Af Troels Lykke |

- Det har været en svær beslutning, da Andersens spil har ligget vores hjerte meget nært. Men da Frode Andersen gik bort, måtte Andersen sælges, og det mest naturlige var til Ronstan, der jo lå lige ovre på den anden side af fjorden, hvor produktion og salg i dag er samlet, forklarer Watski A/S.

Watski overtager pr. 1/1 2012 distributionen af Selden DHW og vil samarbejde med Seldén Mast i Humlebæk der bla. er markedsleder på mast og furlere.

- Vi ønsker Palby tillykke med Andersen, men garantere samtidig at de vil få hård konkurrence, ikke blot på skødespil, men også på deres primære produkt Ronstan DHW, udtaler Anders Jessen fra Watski med et smil.

Samtidig sætter han sine Andersen spil på Molichen til salg, da de naturligvis skal udskiftes til Seldéns prisvindende skødespil med unikt bak/trim funktion, forklarer Watski A/S til pressen.

Se mere www.watski.dk & www.seldenmast.com

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites