Gå til hoved-indhold
Glade DM vindere på podiet i Skagen. Foto: cb66.dkKapsejlads
Glade DM vindere på podiet i Skagen. Foto: cb66.dk

Vin, hummer og 19 sejladser til DM for CB66

Vejret i Skagen var lidt mere sejladsegnet end i resten af riget, så CB66’erne fik sejlet hele 19 sejladser. Sejren gik til Anders Nyholm fra Roskilde. Se og hør interview med vinderne.

Af katrine bertelsen |

Med 67 point mod 2. pladsens 99 point var sejren hjemme til Anders Nyholm og besætning fra Roskilde Sejlklub.

Vejrguderne var lidt mere venlige i Skagen, end i resten af Danmark i weekenden.

- Det var ikke fuld sommer, fortæller formand for CB66-klassen i Danmark, Mikkel West-Nørager. Vi har haft det hele, fra 0 til 12 m/s og fra 15 - 28 graders varme. Især søndag var god med masser af vind, hvor klassen fik hele syv sejladser.

I alt deltog 18 både i DM, hvor Anders Nyholm fra Roskilde tog 1.pladsen. 2. pladsen kunne Michael Casparij fra Hellerup Sejlklub sætte sig på, og Jan Zeuthen, også fra Hellerup, tog bronze.

Se interview med vinderne på youtube her

Vin og hummer i optimistjoller

Mikkel West-Nørager fortæller, at efter fredagens sejladser var der mousserende vin og jomfruhummer i strømmevis serveret i optimistjoller. Alt sammen sponseret af Abex og Hannes Snellman og på smukkeste vis serveret af kærester/koner til vinderbåden.

Lørdag var der festmiddag med helstegt pattegris, og søndag ver der hjemmelavede burgere til at køre hjem på. Alt i alt et fantastisk arrangement, lyder det fra formand Mikkel.

Du kan læse en beretning fra Anders Nyholm på klassens hjemmeside.

 

content-loader
content-loader
content-loader