Gå til hoved-indhold
Du kan nu byde på både. som det også kendes fra bilbranchen. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Du kan nu byde på både. som det også kendes fra bilbranchen. Foto: Troels Lykke

Bådauktion introduceres af Svendborg-mægler

YachtBroker Auktion har de første både på auktion på Yachtbroker hjemmeside. Nu fortæller bådmægler Mikkel Synnestvedt om bådauktionen, hvor man kan afgive bud.

Af Troels Lykke |

- Bådauktion er nyt i Skandinavien og Europa men i takt med udbredelsen af internettet som handelsplads er det naturligt også at handle lystbåde på auktion, siger bådmægler Mikkel Synnestvedt til bådpressen.

Firmaet i Svendborg forklarer videre:

Du kan nu sælge og købe din båd enkelt og hurtigt på YachtBrokers netauktion. Så vil du gøre en god handel så gå ind på yachtBroker.dk og tilmeld dig som auktionsbruger og du er nu klar til at byde på de udbudte både.

Vil du sælge din båd nemt og hurtigt så kontakt din lokale Yachtbroker og lav en aftale om at udbyde din båd på auktion.

Besigtigelse og gennemgang af bådene sker efter aftale med den lokale Yachtbroker der har båden på auktion.

- YachtBroker der er det største netværk af professionelle lokale bådmæglere har de rigtige både til den rigtige pris, så auktion er en naturlig del af Yachtbrokers måde af formidle salg af lystbåde på. Yachtbroker forventer at Bådauktion bliver den platform , hvor mange lystbåde fremover bliver handlet, fortæller Mikkel Synnestvedt.

Tjek det ud her: www.yachtbroker.dk/baade-paa-auktion.aspx

content-loader
content-loader
content-loader