Gå til hoved-indhold
Her er de nye plottere fra Raymarine, som blev højtideligt afsløret under messen i Dusseldorf. Foto: raymarineUdstyr
Her er de nye plottere fra Raymarine, som blev højtideligt afsløret under messen i Dusseldorf. Foto: raymarine

Nye kortplottere fra Raymarine

Raymarine har netop lanceret fire nye kortplottere på bådmessen i Düsseldorf. De nye plottere er med 9- og 12-tommers skærme.

Af katrine bertelsen |

To af plotterne er i den relativt prisbillige C-serie, og de to andre hører under E-serien. De nye plottere kommer med 9- og 12-tommers skærm.

Touch screen

Hovedforskellen mellem E og C-serien er skærmen. E-serien som nu består af tre modeller med 7, 9 eller 12 tommers skærm kan alle styres med fingeren på skærmen men også med knapper, hvis det er det man ønsker. Det skriver seilas.no.

C-serien kan kun betjenes ved hjælp af knapper. Opløsningen på skærmene skal være den samme på E og C-serien, men i E-serien skal skærmen være lidt mere lysstærk. C-serien mangler også video-ud, som E-serien har.

Nye funktioner

Alle de nye plottere har fået nye funktioner. Plotterne har både Bluetooth opkobling og WiFi. Det gør at du kan styre musikken på din mobiltelefon, og du kan også bruge iPad som slaveskærm til plotteren. Begge funktioner finder du både i C og E-serien.

Mindre bokse

De nye plotterne har mindre bokse i forhold til tidligere plottere med samme skærmareal. Det gør dem lettere at placere. Hvis du ønsker at opgradere fra en tidligere model, så har Raymarine udviklet en easy-fit-ramme som gør, at den nye plotter passer ind i hullet, hvor den gamle plotter sad.

Bedre pris

De nye plottere leveres med indbyggede kort over hele Europa. Også GPS-antennen ligger i plotteren. Endvidere kan du få alle modellerne med ekkolodd mod et pristillæg.

De nye kortplottere kan købes med rabat på Boot Düsseldorf, der løber frem til d. 29. januar.

Priser:

  • e7 (7-tommer skærm) Pris i DK fra kr. 11.995,00 inkl. moms
  • e95 (9-tommer skærm) Pris i DK fra kr. 27.870,00 inkl. moms
  • e125 (12-tommer skærm) Pris i DK fra kr. 31.370,00 inkl. moms
  • c95 (9-tommer skærm) Pris i DK fra kr. 18.495,00 inkl. moms
  • c125 (12-tommer skærm) Pris i DK fra kr. 21.995,00 inkl. moms


foto: seilas.no

content-loader
content-loader
content-loader