Gå til hoved-indhold
42-årige Jan Flindt er til dagligt bedemand, alligevel bruger han 20 timer om ugen på at være ungdomsleder. Foto. Troels LykkeSejlklubber
42-årige Jan Flindt er til dagligt bedemand, alligevel bruger han 20 timer om ugen på at være ungdomsleder. Foto. Troels Lykke

Årets Ungdomsleder kæmpede mod brand

Bedemand Jan Flindt, Sejlklubben Køge Bugt, blev Årets Ungdomsleder og modtog 20.000 kr. fra Torm Fonden. I 2008 brændte alt udstyr i ungdomsafdelingen. - Så vi taler ikke om ildsjæle, siger han.

Af Troels Lykke, Odense, Scandic Hotel |

Jan Flindt er til dagligt bedemand alligevel bruger han frivilligt 20 timer i Sejlklubben Køge Bugt. Han har to børn på 12 og 16 år som er aktive i klubben.

- Jeg sejler ikke noget andet, al tid går med at træne de unge, vi er omkring 35 unge i klubben, for fem år siden var vi fem, siger Jan Flindt til minbaad.dk i Odense, hvor han på DS' generalforsamling modtog Torm-prisen som Årets Ungdomsleder i 2011.

Et skur brændte i 2008

I 2008 var der brand på sejlklubbens areal, hvor et skur brændte ned og det var en katastrofe for klubben.

- Alt vores grej brændte og forsikringen dækkede ikke det hele, det var et hårdt slag for os, siden har vi søgt om penge flere steder og de 20.000 kroner vi modtog i dag skal blandt andet bruges til nyt grej, siger Jan Flindt.

Vil ikke kaldes for ildsjæl

Han ønsker ikke at blive kaldt for en ildsjæl selvom han gør meget for sejlerne og holder dem i sejlsporten også selvom de fx ønsker at skifte klub.

- På grund af branden bruger vi ikke udtrykket ildsjæle i vores klub, siger en smilende Jan Flindt, der også modtog en Steiner-kikkert for at blive Årets Ungdomsleder.

content-loader
content-loader
content-loader