Gå til hoved-indhold
Roskilde Sejlklubs nye formand Lauge Philipsen. Foto: Søren SvarreSejlklubber
Roskilde Sejlklubs nye formand Lauge Philipsen. Foto: Søren Svarre

Ny formand i Roskilde Sejlklub: Sejl på fjorden

Wayfarer-sejler Lauge Philipsen, 41, er valgt til ny formand i Roskilde Sejlklub. Nu vil han have flere ud at sejle på fjorden.

Af katrine bertelsen |

Roskilde Sejlklubs nye bestyrelse skriver:

Den nyvalgte formand Lauge Philipsen repræsenterer nyt blod i klubben, idet han blot har været medlem i tre år, heraf det seneste som menig bestyrelsesmedlem. 

Roskilde Sejlklub er en af landet større sejlklubber hvad angår medlemstallet, hvor særligt et højt aktivitetsniveau i ungdomsafdelingen vejer tungt. 

Der er mange udviklingsplaner under drøftelse i Roskilde Sejlklub, og den nye formand vil helt sikkert få en travl start i klubben.

Lauge er selv en alsidig sejler, som med en nylig kickstart fra Oure højskolens forskellige kurser i matchrace, kapsejlads og duelighedsbevis, med stor iver dyrker både jolle- og kølbådssejlads. 

Det overordnede drivende motiv for den nye formand kan udtrykkes i en enkelt og jordnær sætning ”Sejl på fjorden!”.

Behov for forandring

- Det er meget enkelt - vi har i Roskilde Fjord en helt fantastisk naturlegeplads, som vi gerne vil hjælpe flest mulig med at sejle på, siger Lauge Philipsen.

- Der er mange udviklingsmuligheder for vores klub. En af de centrale ting vi gerne vil blive bedre til er, at give fornyet rum til aktive sejlere, som ønsker at skabe nye aktiviteter og tiltag i klubben. 

Vi har et sundt behov for på visse områder at starte en proces, som kan revitalisere klubben via nye aktiviteter og friske måder at gøre tingene på. 

Derfor vil jeg gerne opfordre sejlere, som går rundt med gode ideer til at blive mere synlige og opsøgende, så de kan blive inddraget i klubbens fremdrift, fortæller Lauge Philipsen. 

Du kan læse mere på Roskilde Sejlklubs hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader