Gå til hoved-indhold
Peter Lang og Allan Nørregaard, her under træning. Foto: Das BüroKapsejlads
Peter Lang og Allan Nørregaard, her under træning. Foto: Das Büro

Nørregaard og Lang vinder OL-udtagelse

P.g.a. blæst er dagens sejladser afblæst dermed vinder Allan Nørregaard og Peter Lang den danske OL-udtagelse. OPDATERET: Rindom vinder i Laser Radial

Af Rasmus Antoft |

De sidste par dage har vinden været kraftig i middelhavet ud for Hyerés. Det har forvoldt skade på flere både og har fået sejladserne udskudt og i dag, afblæst.

- Forholdene hernede er rigtig blæsende. Det er helt vildt, Fortæller Peter Lang til minbaad.dk. De sidste par dage har vinden være kraftig hvilket har resulteret i kollisioner og materiel skade.

Afblæste sejladser

I dag var vinden så kraftig at sejladserne blev afblæst. Det betyder at Nørregaard og Lang vinder OL udtagelsen med gårsdagens resultater.

Da minbaad.dk snakkede med Peter Lang var gejsten svær at skjule. "Vi er enormt glade lige nu, det er helt vildt. Det er alt hvad vi har kæmpet for".

Rindom Vinder i Laser

Den jyske sejler fra Horsens, Anne-Marie Rindom som har kæmpet mod Maiken Schütt og Alberte Lindberg har vundet OL udtagelsen i Laser Radial.

I modsætning til 49erne så var Laserne på vandet i dag for at få en enkelt sejlads. Maiken sejler stabilt hele sejladsen hvorimod Anne-Marie starter ud med at ligge cirka nr. 30 om topmærket. I mål har hun sejlet sig ned på en 14. plads og vinder dermed udtagelsen.

 

En tydeligvis meget glad Anne-Marie. Foto: Ditte Juul

Se resultater her

content-loader
content-loader
content-loader