Gå til hoved-indhold
Dragonfly 32 Supreme kan foldes ind til 3,6 m i bredden mod sine 8,0 m på havet. Foto: Quorning BoatsUdstyr
Dragonfly 32 Supreme kan foldes ind til 3,6 m i bredden mod sine 8,0 m på havet. Foto: Quorning Boats

Dragonfly 32 til både tur og race

Mere plads om læ, ståhøjde og toilet med bad er bare nogle af detaljerne på det seneste “barn” i Dragonfly familien. Dragonfly 32 blev søsat i mandags.

Af katrine bertelsen |

Mandag kom forløsningen: Efter 2½ års udviklingsarbejde blev den nye Dragonfly 32 i går søsat i Skærbæk havn ved Fredericia.

Helt nyt design, større pontoner, større rig, endnu mere sejlglæde og ikke mindst endnu mere plads om læ er overskrifterne på den ny 32’er.

Noget for kølbådssejlere

Quorning Boats går nu målrettet efter kølbådssejlere. Den nye DF 32 vil med sine seks store køjer, toilet med bad, stort pantry, ståhøjde 1,94 m, stort cockpit og spændende ny indretning appellere til kølbådssejlere der savner lidt fart.

Dertil kommer så alle fordele som en trimaran kan tilbyde: utrolig komfortabel sejlads, sejlads mest med tocifrede tal, og dybgang med sværd og ror oppe på bare 0,5 m.

Båden kan i havn foldes til 3,6 m i bredden mod sine 8,0 m på havet. Båden tilbydes i to versioner, en ’Touring’ med 15 m kulmast og en ’Supreme’ med hele 16,5 m kulmast og 55 m2 storsejl.

Båden vil blive præsenteret på de fleste internationale messer i efteråret og vinteren, og man kan følge projektet på Quorning Boats webside.

content-loader
content-loader
content-loader