Gå til hoved-indhold
Farr 40 kvinder fra KDY. Dorte O. Jensen styrede og gjorde det bedre i dag med sejre over en anden KDY Farr 40. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Farr 40 kvinder fra KDY. Dorte O. Jensen styrede og gjorde det bedre i dag med sejre over en anden KDY Farr 40. Foto: Troels Lykke

Big Boat blev et letvejrsstævne - fotos

Minbaad.dk var atter med på vandet ud for Kerteminde i dag. Der blev kæmpet i meget nordgående strøm og let vind. Taktikerne Bank og Henriksen viste topklasse. Reportage og fotos.

Af Troels Lykke, kerteminde |

Der blev en del mærkeberøringer i dag ved topmærket, da strømmen igen piblede nordpå med over to knobs strøm. Bådene svingede derfor rundt i 360ere og tog straffe, i let vind i dagens to sejladser.

Vi så også Quantum-sejlmager Jan Hansen på Xbox lave en 720-straf fordi X-40eren fra Rungsted kuskede i en start. Den var dyr.

- Folk har sejlet efter reglerne og har de lavet brud på noget, så har de selv taget straffen, sagde jurymand på vandet, Hans Vengberg fra Kolding.

Imponerende var det se starter med Jesper Bank på en tysk X-35, Morten Henriksen på en suveræn Landmark 43 fra Norge og Susanne Ward i X-37eren fra Rungsted der plejer at vinde.

Elvstrøm Sails kæmper mod North i Xp38

Lars Ive, direktør for North Sails, havde taget sit 80er hold fra Soldier Blue med over i sin nye lækre Xp38 med spritnye 3Di sejl fra North, men holdet havde gevaldige proglemer med Torsten Bastiansen, der også sejlede i sin nye Xp38 med Elvstrøm Sails på.

- De skal lige lære Xp38eren at kende, vi kommer trods alt fra IMX 40 og X-35, sagde en høflig Torsten Bastiansen i aftes til minbaad.dk under den kæmpe fest med 450 deltagere, hvor der blev danset på et bord lige foran minbaad.dk.

Se resultater fra Big Boat Challenge.

Se minbaad.dks galleri fra Big Boat Challenge i dag.

content-loader
content-loader
content-loader