Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Starten gik fint, vi tøffer ned langs Gran Canarias kyst i regnvejr, var den sidste sms vi fik fra Charlotte i dag tirsdag kl 13.59.

Charlotte afsted over Atlanten med 220 både

2.700 sømil sejler Charlotte Andersen nu på 51 fods båd. Læs hendes blog før start i dag på Las Palmas, Gran Canaria. Hun blev lidt rystet, da en gast røg i en ligpose sidste år på turen.

Af Charlotte Andersen, Gran Canaria |

Så er klokken tæt på 9:00 hernede i ARC og vi gør klar til at komme afsted! I går gik med at gøre skibet klar med de sidste ting, købe det sidste ind og bage kage og stege frikadeller...

Så nu er vi klar til at tage afsted. Rattet er også blevet monteret nu, så nu kan det ikke gå helt galt.
 
En af de andre gaster fortalte om hans tur sidste år, hvor der var en der fik et hjertestop om bord på deres båd da de var nogle dage fra at være i mål....

Stuvet i ligpose

Han fortalte hvordan de stuvede ham ned i en ligpose og sejlede videre.... Det håber jeg ikke sker på vores tur for det lyder alligevel som om at det kan ødelægge den gode stemning.
 
Alle nusser rundt og laver de sidste forberedelser, vi regner med at forlade havnen omkring kl 10.40.... Starten er lagt meget tæt på havnen så det bliver nok lidt et cirkus at få 220 både ud på samme tid... men det gør det jo bare lidt mere til en kapsejlads :)

Skal styre fra 10 til 12

Jeg har vagten fra 10 til 12, hvilket betyder at jeg skal styre fra vi starter (mon ikke skipper Dan sejler den over startlinjen).
 
Og så til det vigtigste.... Neglene er blevet malet med blå som passer til bådens fribord, for der skal være styr på æstetikken.... Jeg regner med at få overtalt alle gutterne til at få blå neglelak på deres tæer inden vi ankommer til St. Lucia.
 
På gensyn fra en spændt og klar til at sejle Charlotte

32-årige Charlotte Andersen fra København K har debut i ARC.

content-loader
content-loader
content-loader