Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
I starten af VM var der frisk luft i Barcelona. Foto: Martinez

Ulrikkeholm og Hestbæk er tæt på X-35 VM-sølv

De forsvarende verdensmestre, Team Ulrikkeholm, har kun fire point til sølv og syv point til guld. I dag sejles sidste sejladser i Barcelona, forklarer Hestbæk.

Af Troels Lykke |

Taktiker på Kerteminde-båden, Michael Hestbæk, skriver på sin facebook-profil onsdag aften: 
 
Vi får to sejladser i dag i 6-9 knobs vind. Begge sejladser er der stor fordel på højre side af alle krydsene, så det er mere eller mindre drag race ud mod højre side.

I begge sejladser kommer vi afsted oppe ved dommerbåden dog i anden række, men er første båd ude til højre i begge sejladser. Første sejlads kommer vi til topmærket som 2er har lidt fart problemer på næste kryds og glider tilbage på en 3er som vi holder i mål.

Resultatliste: her
 
Næste sejlads kommer vi rundt første mærke i en klump men kommer derfra som 4er. på andet kryds har vi fået trimmet lidt om i forhold til første sejlads og kommer 2er til topmærket som vi holder i mål.

To point op til bronze
 
Ikke dårligt med en 3 og 2er i så lette forhold, desværre for os er der en gruppe på tre andre både der også holder sig i toppen. Så i den samlede stilling ligger vi 4er her inden sidste dag med fire point op til 2 og syv point op til guldet.
 
Det ligner lidt vores VM fra sidste år hvor vi ligger 4 point efter da vi går ud på sidstedagen, håber vi kan trygge hårdt nok på i morgen og stramme sækken til, skriver Michael Hestbæk, der nu er stoppet i Starbåden.

Fotos fra VM

content-loader
content-loader
content-loader