Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der sejles bl.a. Matcher 28 i Middelfart.

Nations Cup med ungdoms camp - meld dig til NU

Rasmus Slabiak: Vi har på frivillig vis skabt en form for "camp" for sejlere i aldren 16-25 år. Sæt kryds i kalenderen 5. - 10. august i Middelfart.

Af Troels Lykke |

Nations Cup 2013 - Youth Activity, er blevet oprettet som et forsøg på at stable en form for ungdoms camp på benene, hvor det er sejlads som driver lysten.

Nations Cup er holdverdensmesterskab i matchrace. Med deltagelse af de bedste 32 hold fra hele verden. Grand final, der kommer deltagelse fra både dame- og herrehold, men der er også plads til en camp for unge.

Rasmus Slabiak fra Thurø Sejlklub forklarer:

- Vi har fået lagt en græsplane til rådighed, hvor man kan komme med sit telt og ligge under Nations Cup, ideen vi har skabt er så at vi skal på frivillig vis lave en form for "camp" hvor sejler i aldrene 16-25 år kan mødes og hvor vi skal i fællesskab have skabt nogen aktiviteter, som eksempel et bål med guitar om aften, en gang fodbold, eller at en møder op med en båd som kan trække nogen vandski.... kun fantasien sætter grænser. 

- Det vigtigste er bare det at vi er fælles om det. Der kommer ikke decideret en plan over hvad man skal lave, men at vi bare er fælles om det!  Der kommer en masse forskellige ting under NC 2013 bla. livemusik ude for enden af molen, og en masse stande med forskellige firmaer, fortæller Rasmus Slabiak.

5. - 10. august

Han fortæller videre:
- Så sæt kryds i kalenderen d. 5-10 august 2013 hvor NC - afholdes, vi kan kun få vores plan her til at lykkes hvis I også møder op til en fed uge, med en bold eller en anden god ide.

Spred budskabet så alle kan få chancen for at invitere sejlere og ikke sejlere er ligeså meget velkommen, til denne fantastiske begivenhed!!!

Vi driver en facebook side " Nations Cup 2013 - Youth Activity " som der løbene kommer opdateringer på, det kunne være super fedt hvis vi havde nogen aktive folk som kom med forslag til hvad vi kunne lave af aktiviteter under de 5 dage NC er i.

Link til FB-Siden: www.facebook.com/NationCup2013YouthActivity

Hvem står bag Nations Cup 2013 - Youth Activity?

Det drives af en gruppe unge drenge (3 Personer) Hvor vi til daglig driver og sejler vores eget Matchrace hold, vi har skabt denne her begivenhed i et samarbejde med Match Racing Denmark, som står bag afholdse af Nations Cup 2013."

VI kom med et forslag, den aften hvor de frivillige hjælper til Nations Cup 2013 var til Infomøde, hvor vi blev enige om at oprette en gruppe som havde et formål, nemlig de unge mennesker. S

å vi repræsenterer ungdommen til sådan nogen stævner, og byder dem velkommen til skridtet videre nemlig kølbåd, og mach race som nok er skridtet videre efter ungdomstiden hjemme i sejlklubberne"

Hvis der er nogen som har yderlig spørgsmål om Youth Activity, må de godt kontakte mig på mail: Rasmussejlsport@gmail.com

content-loader
content-loader
content-loader