Gå til hoved-indhold
Jakob Frost, medejer af Carbon3, skal holde bedre fast næste gang, hvis holdet skal slå Gram-Hansen og co. De vandt dog efter handicap. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Jakob Frost, medejer af Carbon3, skal holde bedre fast næste gang, hvis holdet skal slå Gram-Hansen og co. De vandt dog efter handicap. Foto: Troels Lykke

Mand i vandet kostede sejr mener Eric Quorning fra Carbon3

Da en forsejl flækkede på Carbon3, kastede Jakob Frost fra mandskabet sig over det, men pludselig kom der vind ind under sejlet, og han blev smidt i vandet.

Af Troels Lykke |

Carbon3 fra Faaborg mistede kort tid et af de seks besætningsmedlemmer omkring klokken 18 i fredags, da båden passerede Lyø i det sydfynske øhav i Palby Fyn Cup.

Heldigvis opdagede de andre besætningsmedlemmer med det samme, at en mand var overbord, og efter fire minutter havde de fået vendt båden og trukket ham op i sikkerhed.

Det skriver fyens.dk.

Sejlerne på Carbon 3 mener i øvrigt, at det var uheldet med det flækkede sejl og manden overbord, der kostede den samlede sejr.

Carbon 3 kom nemlig i mål som nummer to, men kun 10 minutter efter vinderen SAP Extreme 40 med Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner.

- Det var de 10 minutter, vi manglede, og ellers havde vi vundet, siger Eric Quorning, der har deltaget i sejladsen rundt om Fyn i 35 år.

content-loader
content-loader
content-loader