Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Tursejlere kan nu være med i Palby Fyn Cup. Sejlerne på billedet er dog kapsejlere i sejladsen i 2010. Foto: Troels Lykke

Tursejlere uden målerbrev må nu sejle Palby Fyn Cup

Danmarks største kapsejlads, Palby Fyn Cup i Bogense, afvikles for 25. gang den 23. – 25. maj. Alle både får nu GPS-trackere på.

Af Troels Lykke |

Bogense Sejlklub står i samarbejde med Palby Marine klar til at skydesejladsen omkring Fyn i gang for 25. gang,

- Som noget nyt har vi år som noget nyt åbnet op for muligheden for at landets sejlere også kan vælge at tilmelde sig til sejladsen som tursejler (uden målerbrev), hvilket skal ses i lyset af at rigtig mange aktive sejlere er nået en alder hvor man har valgt ikke mere at ville bruge den samme energi på nye sejl, mange gaster og optimal deltagelse i kapsejlads, siger stævneleder og formand for Bogense Sejlklub, Poul Erik Nielsen.

Han fortæller videre om hvorfor man nu inviterer tursejlerne med.

- Bogense Sejlklub ønsker med dette tiltag dels at give de sejlere der har været aktive kapsejlere i mange år muligheden for stadig at være med på turen rundt omkring Fyn, og ikke mindst være en del af det sociale og den maritime oplevelse det er at være i Bogense under stævnet, og dels åbne mulighed for at landets mange tursejlere også kan blive en del af dette, siger Poul Erik Nielsen.

Alle både får en GPS Tracker om bord

Bogense Sejlklub har i samarbejde med Palby Marine lavet en aftale således alle deltagere får en tracker ombord således familie, venner og andre interesserede får mulighed for af følge bådenes sejlads omkring Fyn på palbyfyncup.dk eller i Palby`s telt på havnen i Bogense.

Efterfølgende kan man efter sejladsen se og genopfriske sin egen og andres sejlads rundt om Fyn.

Fine præmier i forbindelse med hurtig tilmelding

I anledning af det er 25. gang der sejles Fyn Rundt fra Bogense, så har Bogense Sejlklub sammen med Palby Marine udloddet nogle fine præmier i forbindelse med bådenes tilmelding til stævnet.

Hvilket vil sige at jo før man melder til jo større præmier kan man vinde:

Se mere: www.palbyfyncup.dk/grafik/pramier_tilm.pdf

Der udsendes først i april måned indbydelser med yderligere informationer omkring stævnets afvikling til landets sejlklubber og tidligere deltagere

content-loader
content-loader
content-loader