Gå til hoved-indhold
Nyheden Varianta 37 byder på et sporty skrog, dyb T- køl og semi balanceror.Kort Nyt
Nyheden Varianta 37 byder på et sporty skrog, dyb T- køl og semi balanceror.

Hanse præsenterer ny Varianta 37 til 702.187 kr.

Hanse Group viser fra 26. oktober på Hamborgs udstilling, hanseboot, en ny Varianta 37 frem, en efterfølger til Varianta 44. Båden er bygget over Hanse 370.

Af Troels Lykke |

- Den nye Varianta 37, bygger på skroget fra succesmodellen Hanse 370, der med over 1100 solgte både slog sit navn fast som en af de mest velsejlende og sælgende både i slutningen af 00'erne. Varianta 37, byder på klassiske runde former uden på og top moderne design inden i, fortæller importør Morten Nielsen fra www.syc-dragoer.dk i Dragør.

Han fortæller videre til bådpressen:

Nyheden byder på et sporty skrog, dyb T- køl og semi balance ror, dette kombineret med en High- Performance rig, kæmpe storsejl og sin 110% genua, gør Varianta 37 til en uforglemmelig sejladsoplevelse. Cockpittet er stort og ergonomisk designet og med høje cockpitkarme.

Varianta 37 imponerer med rene linier og sit moderne design, båden fåes med op til 3 kabiner, alle udstyret med store klædeskabe, med rigeligt stuveplads -også til længere ture, kan man blandt andet læse på  www.varianta.info

Rummelig salon

Salonen er rummelig og fyldt med gennemtænkte løsninger: Fx. Foldbart kortbord. "Vådrummet" er med WC og bruser og giver med sin størrelse en utrolig komfort, man skal lede længe efter i andre både. Pantry tilbyder masser at skabe og stuveplads, komfur, vask og et køleskab.

Det moderne interiør imponerer med sine højkvalitetsmaterialer og friske charme: Det funktionelle polster i Varianta design giver båden et "cool flair", det moderne Valnøddetræ skaber en hyggelig atmosfære.

Bemærkelsesværdig er også det trapezformede salonbord, dette skaber en stemning af hjemlig hygge og understreger den simple og elegante stemning der er i båden. Perfekt til at nyde sine middage eller bare nyde livet. 

Pris i bund

Varianta 37 lys og luftig, med masser af naturlig lysindfald men specielt om aftenen skaber de mange "lys-øer" en hyggelig og romantisk atmosfære.

Prisen er helt rigtig, ifølge Morten Nielsen, da  basisprisen er nede på 702.187 kroner sejlklar inkl. moms. Men ekskl. bundbehandling og levering.

Båden har verdenspremiere i Hamborg  på hanseboot 2013 fra den 26. oktober til den 3. november.

 

content-loader
content-loader
content-loader