Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dehler 38 koster fra 1,18 mio. kroner sejlklar.

Dehler-forhandler til danske sejlere: Ta på hanseboot

- Nu da Bella dropper udstilling til februar er det vigtigt, at danskerne er på hanseboot og ser på både, siger Henrik Reese, der bl.a. viser en ny Dehler 38 frem. Gratis indgang i sidste weekend.

Af Troels Lykke |

Bådforhandler i Aabenraa, Henrik Reese fra Reesemarin, der bl.a. sælger Targa, Marex og Dehler, mener nu at den tyske bådudstilling, hanseboot, er blevet endnu vigtigere.

Det mener han efter at Bella Center trak stikket for nogle måneder siden, hvor de meddelte at de ikke ville holde udstilling i februar i 2014.

- Da der ingen udstilling er i Bella så er vi med på Dehler stand og viser den nye 38er frem. Vi fik en masse emner fra den flydende bådudstilling i Dragør og dem regner jeg med at mødes med på hanseboot. I det hele taget synes jeg det er vigtigt, at fortælle danskerne at de skal tage til den tyske udstilling, da det er den eneste indendørs udstilling, der er tæt på, siger Henrik Reese til minbaad.dk.

Har været på udstilling siden 1972

Han har været på hanseboot siden 1972 og forventer også at møde mange af de nordtyske kunder, når hanseboot starter lørdag den 26. november. I den sidste weekend 2. og 3. november,  er det i øvrigt gratis adgang for skandinaviske besøgende, skriver hanseboot.

Mens Henrik Reeses kollega, Michael, er på Dehler-standen, så vil Henrik Reese være på sin egen Marex-stand, hvor en Marex 350 bl.a. vises frem.

Om Dehler 38 siger han:

- Den er nomineret til årets båd i Europa, samtidig har den vundet i sin klasse i tysk mesterskab i racingudgaven, siger Reese om båden, der koster 1,18 mio. kroner sejlklar med dansk moms og 1,4 mio. kroner, hvor den er veludrustet.

Se video om båden på Dehlers site

Eller se Dehler 38 sejle her på Yacht-TV

content-loader
content-loader
content-loader