Gå til hoved-indhold
Luffe 37-klubben skifter navn til kort og godt ”Luffe Klubben”. Foto: luffe37.dkKort Nyt
Luffe 37-klubben skifter navn til kort og godt ”Luffe Klubben”. Foto: luffe37.dk

Luffe 37-klubben vil have alle Luffer med

Luffe 37-klubben vil have et større fællesskab alle Luffer imellem. Luffe-klubben er nu for alle Luffe-sejlere, og de sociale arrangementer er i højsædet.

Af katrine bertelsen |

Luffe 37-klubben, har på sin ekstraordinære generalforsamling i Nyborg den 31. januar, besluttet at ændre klubbens navn og love. Fra og med 1. februar 2013 skifter klubben navn til kort og godt ”Luffe Klubben”.

Vi skal have alle Luffe-sejlere med

Bestyrelsens begrundelse for den ønskede navneændring er et ønske om, at åbne klubben for alle typer af Luffe-sejlere og ikke kun Luffe 37-sejlere. Klubben vil dog fortsat som et specifikt og selvstændigt område varetage Luffe 37-klassens interesser som klasseorganisation under Dansk Sejlunion, herunder vedligeholde organisationens klasseregler.

Det er således fortsat klubbens ambition af arbejde for afholdelse og gennemførelse af et årligt officielt Klassemesterskab/Danmarksmesterskab for 37’erne samt eventuelt andre fremtidige Luffeklasser. I år vil klassemesterskabet igen blive arrangeret sammen med Ylva – klubben og Assens Sejlklub fra den 8. – 11. august.

Det sociale skal styrkes

Herudover vil den nye klub og bestyrelse aktivt arbejde for at styrke det sociale fællesskab mellem de forskellige typer af Luffesejlere, hvad enten man er til kapsejlads, tur- og hyggesejlads eller lidt af begge dele.

Klubben vil således skabe et aktivt forum for udveksling af ideer, viden, gaster, sommerferietips m.v. samt arrangere en række fælles aktiviteter rundt om i landet hen over sæsonen.

Fællessamling i maj

Første store samlingspunkt for klubbens medlemmer bliver Fyn Cup i Bogense, hvor klubben inviterer til fællesarrangement torsdag, den 30. maj.

Som først skridt i retning af at skabe større fællesskab mellem Luffe – sejlerne vil bestyrelsen allerede i løbet af de kommende uger udsende et tilbud til klubbens medlemmer om køb af ”officiel” Luffe – beklædning til den nye sæson. Her ud over forsøger bestyrelsen at skabe basis for at tilbyde sine medlemmer attraktive tilbud og fordele fra sine samarbejdspartnere indenfor sejl, bådudstyr og beklædning.

Mød Lufferne på Fredericia Bådmesse

Interesserede kan møde Luffeklubben på Fredericia Bådmesse på Luffe Yacht' stand lørdag den 23/2 samt 2/3.

Yderligere oplysninger om den nye Luffe-klub herunder medlemskab, kan fås ved henvendelse til formand, Bo Jensen, på bj@stahlwille.dk

content-loader
content-loader
content-loader