Gå til hoved-indhold
Vil du være med til at skabe en ny Jonas Høgh-Christensen, der vandt OL-sølv i England? Foto: Troels LykkeKapsejlads
Vil du være med til at skabe en ny Jonas Høgh-Christensen, der vandt OL-sølv i England? Foto: Troels Lykke

Træner savnes til OL-sejlere på Øresund - se stillingsopslag

Olympisk Sejlsport Øst, O.S.ØST, arbejder for at skaffe medaljer til Danmark. Og da Jacob Holst stopper, søges der nu en halvtidsmedarbejder fra 1. august.

Af Troels Lykke |

Vores indsats omfatter dygtige sejlere i bl.a. OL-klasserne fra Hovedstadsområdet og Sjælland.  En af vores trænere har valgt at søge nye udfordringer. Vi søger derfor en ny kollega til en halvtidsstilling, om muligt med tiltrædelse 1. august.

Jobbet:
Din primære arbejdsopgave er at træne nogle af Danmarks bedste sejlere i O.S.ØST. Du skal  tilrettelægge og gennemføre træning af de sejlere der er tilknyttet centeret sammen med centerets cheftrænerbidrage til at tiltrække nye talenter.

Og sikre et udbytterigt træningsfællesskab rundt om de bedste atleter opstille udviklingsmål i samarbejde med den enkelte atlet indgå i netværk omkring landsholdet og den samlede danske talentudvikling samarbejde nært med KDYs administration, sejlklubbernes ledelse, trænerkolleger, sejlere og DS’ sportschef og trænere løse administrative opgaver omkring styregruppen, centerets drift og træningens tilrettelæggelse og gennemførelse – herunder kommunikation, rapportering og økonomi.

Træningen sker med afsæt i DS’ aldersrelaterede træningskoncept, ATK. Du vil i alle sportslige henseender have reference til DS’ sportschef. Du deltager i styregruppen for centeret.

Der vil være minimum fyrre dage årligt med internationalt elitearbejde, hvor træneren assistere landsholdstrænerne i deres arbejde med de aller bedste danske sejlere.

Afhængig af trænerens kvalifikationer kan det aftales at træneren får et overordnet ansvar for en af de olympiske klasser som Dansk Sejlunion og Team Danmark satser på.

Jobbet indebærer overvejende arbejde på ”skæve” arbejdstider, om eftermiddagen, aftenen og i weekenden.

Stillingen kræver:
Som træner er du en samler og iværksætter. Du brænder for at arbejde med sportslig og personlig udvikling af sejlere med høje idrætslige ambitioner. Du vil gøre en markant forskel for sejlernes mulighed for at nå de allerhøjeste sportslige resultater som fx OL-medaljer.

Du skal have overskud til de administrative rutiner og vilje og evne til at samarbejde med kolleger, sejlere, klubber og Dansk Sejlunion. Følgende kvalifikationer og kompetencer er relevante, men forventes ikke opfyldt fuldt ud:

markant sejlsportsbaggrund
gode internationale sejlsportsresultater
trænererfaring
træneruddannelse
uddannelse inden for idræt eller undervisning
kendskab til idrættens foreningstradition og måske erfaring med foreningsledelse
speedbådskørekort eller duelighedsbevis
erfaring med administrative rutiner
empati og lyst til mennesker
samarbejdsevner, engagement og struktur
gode kommunikationsegenskaber
initiativ og selvstændighed

Vi tilbyder:
et selvstændigt og udfordrende job med nære relationer til nogle at landets dygtigste sejlere og trænere
masser af frisk luft
adgang til kontorfaciliteter i HS eller KDY
fornuftig løn i forhold til erfaring og uddannelse
mulighed for fortsat udvikling og relevant uddannelse

Interesseret?
Send en ansøgning til O.S.ØST, ank@kdy.dk, med relevante bilag om erfaring og uddannelse med særlig vægt på sejler- og trænerbaggrund senest den 21. juni 2013.

Spørgsmål om jobbet eller om O.S.ØST kan rettes til direktør i KDY Anders Kristensen tlf. 20273081 eller formand for styregruppen Christian Lerche tlf. 51557494.  Spørgsmål om DS’ elitearbejde, centerstrukturen eller ATK rettes til DS’ sportschef Thomas Jacobsen tlf. 29160920.

content-loader
content-loader
content-loader